The Punisher Dizisi Geri Dönüyor!

The Punisher dizisi hakkında oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Yaşanan gelişmeyle beraber Punisher'ın geri döneceği belli oldu.

The Punisher Dizisi

Bir dönem dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan The Punisher dizisi yeni bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çeşitli Marvel yapımlarında yer alan Rosario Dawson, söz konusu yapımın geri döneceğini duyurdu. Yapılan duyuru, çok sayıda kişiyi önemli ölçüde heyecanlandırdı.

Steve Lightfoot tarafından yaratılan The Punisher ilk olarak 2017 yılında yayımlanmaya başlamıştı. Çok kısa sürede tüm dünyada oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi 2019 yılında final yapmıştı. The Punisher’ın sona ermesi, dizinin hayranlarının önemli ölçüde üzülmesine neden olmuştu.

Söz konusu dizinin yeni sezonunun yayımlanacağına yönelik bir süredir bazı söylentiler bulunuyordu ancak bu konu ile ilgili herhangi bir açıklama gelmemişti. Dizinin yeni bölümleri hakkında önemli bir gelişme yaşandı.

The Punisher Dizisi Yeni Bölümleriyle İzleyicilerle Buluşacak

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ve The Defenders gibi yapımlarda yer alan Rosario Dawson, The Punisher hayranlarını sevindirecek bir açıklama yaptı. Dawson tarafından yapılan açıklamada, söz konusu yapımın geri döneceğini açıkladı.

Aktarılan bilgilere göre The Punisher lakaplı Frank Castle karakterini Jon Bernthal canlandıracak. Bernthal, dizinin ilk iki sezonunda da Frank Castle karakterini canlandırmıştı. Castle’ı canlandıracak kişinin aynı olması, dizinin hayranlarını oldukça sevindirdi.

Ailesinin cinayetinden sorumlu olan suçluları yakalamak isteyen Frank Castle isimli eski deniz piyadesinin hikâyesini konu alan The Punisher’ın yeni sezonunun hangi tarihte yayımlanacağı henüz bilinmiyor. Ayrıca dizinin hangi platform üzerinden yayımlanacağına yönelik herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Exit mobile version