The Outlast Trials Çıkış Tarihi Belli Oldu

The Outlast Trials çıkış tarihi açıklandı. Oyunun erken erişime açılacağı tarih belli olduktan sonra geri sayım başladı.

The Outlast Trials Çıkış Tarihi Belli Oldu

The Outlast Trials çıkış tarihi açıklığa kavuştu. Geliştirici ve yayıncı Red Barrels, beklenen video oyununun ne zaman erken erişime çıkacağını bir duyuru fragmanı ile açıkladı.

Steam ve Epic Games mağazalarından ulaşılabilecek olan oyunun PC’de erken erişime açılacağı tarihin belli olmasının ardından oyuncular için geri sayım da resmen başlamış oldu.

The Outlast Trials Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Duyuru fragmanına göre The Outlast Trials, 18 Mayıs 2023 tarihinde erken erişime açılıyor. Oyun şu an Steam ya da Epic Games mağazalarında ön siparişe açık değil ama oyunu mümkün olan en kısa sürede oynamak istiyorsanız istek listesine ekleyebilirsiniz.

Outlast serisinin üçüncü ana oyunu olan The Outlast Trials, önceki oyunlara benzer bir oynanış ile oyuncuların karşısına çıkacak olsa da önceki oyunlardan farklı olarak daha çok iş birliğine dayanan bir oyun olacak. Bunun yanı sıra oyuncu isterse yalnız da oynayabilecek.

Oynanış açısından çok büyük bir değişiklik olmadığını belirtmiştik. Buna en büyük örnek olarak oyunda bilgi toplama şekli verilebilir. Oyuncular, karakter özelleştirme de dahil olmak üzere oyunda pek çok seçeneğe sahip olacak. Serinin önceki oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da bilgi edinmek için belge toplamak gerekecek.

Peki, sizin çoğu oyuncunun büyük bir heyecan ve merakla beklemekte olduğu video oyunu ile ilgili beklentileriniz neler? Oyun ile ilgili tüm görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version