The Outer Worlds artık Steam’de

Bilim kurgu rol yapma oyunu The Outer Worlds artık Steam‘de mevcut, bu sürüm fragmanı ile başlangıcı müjdeliyor ve size şu soruyu soruyor: Bu çılgın evrende kim olmak istiyorsunuz?

Sonuçta, görevlerdeki kararlarınız ve çoktan seçmeli diyaloglar oyunun gidişatını şekillendiriyor! Soğukkanlı suikastçiden çabuk öfkelenen kabadayıya, barışsever sömürgeciye kadar neredeyse her yolu kullanabilirsiniz.

PC’DEKİ FORTNITE’IN BÜYÜKLÜĞÜ AZALTILDI

Bu oyun, Fallout’u yaratan ortak oyun yönetmenleri Tim Cain ve Leonard Boyarsky tarafından yaratıldı. Fallout New Vegas ve Star Wars: Knights of the Old Republic II gibi oyunların geliştiricisi olan Obsidian, aynı zamanda oyunun geliştiricisi konumunda.

İŞTE THE OUTER WORLDS OYUNUN FİYATI

Oyun daha önce sadece Epic Games Store üzerinden PC’de mevcuttu. Oyun şimdi de Steam’de. Ayrıca oyun yüzde elli indirimle satın alınabiliyor. Fiyatı 154,50 TL.

Ayrıca Steam’de “The Outer Worlds Expansion Pass” kapsamında bulunan Gorgon genişletme paketi de vardır. Ses meraklıları ayrıca oyunun müziğini Steam’den satın alabilir.

OYUN KONSOLLARINDA DA MEVCUT

The Outer Worlds’de, oyuncu bir uzay kolonisini keşfeder ve hikaye, oyuncunun yaptığı seçimlere göre gelişir. Oyun birçok yönden Fallout: New Vegas’a benziyor. Bu şaşırtıcı değil. Her iki oyun da şu anda Microsoft tarafından satın alınan Obsidian Entertainment tarafından geliştirildi.

Oyun ayrıca Xbox One, PlayStation 4 ve Nintendo Switch’te de mevcuttur.

Temel oyunu yalnızca RM89.50 (orijinal olarak RM179) karşılığında ve size Period On Gorgon içeriği sunan Genişletme Geçişini içeren paket için RM174 karşılığında alabilirsiniz. 6 Kasım 2020 tarihine kadar geçerli olacak promosyon fiyatını bulabilirsiniz.

Exit mobile version