The Walking Dead: The Ones Who Live’dan Yeni Fragman Geldi

The Walking Dead: The Ones Who Live'ın merakla beklenen çıkışına az bir zaman kalmışken yeni bir fragman çıktı.

The Walking Dead: The Ones Who Live'dan Yeni Fragman Geldi

The Walking Dead: The Ones Who Live’ın merakla beklenen çıkışına bir aydan daha az bir süre kalmışken Michonne ve Rick’li yeni bir fragman yayımlandı.

Dizi, çiftin zombi istilasına uğramış bir dünyada birbirlerini bulmak için verdiği umutsuz arayışa odaklanıyor. Kıyametten önceki kendilerinden hiçbir eser kalmayan ikili, yollarının kesiştiği günden sonra yaşananların ardından hâlâ aynı kişiler olup olmadığını sorgulamaya kadar bir dizi problemle uğraşıyor.

The Walking Dead: The Ones Who Live Fragmanı Ne Sunuyor?

Önceki fragmandan da görüldüğü üzere The Walking Dead: The Ones Who Live’ın yeni fragmanı da iki karakterin birbirlerini aramaya nasıl ve nereden başlayacağını bilmemelerinin yarattığı çaresizliği gözler önüne seriyor.

Zombi sürüleri, ölüm ve yıkım ile dolu 2 dakika 4 saniye uzunluğundaki fragmanda Michonne yeni bir hayatta kalan grup bulup onlarla uğraşırken Rick’in ise nasıl bir niyette olduğu bilinmeyen yeni bir grubun içinde olduğu görülüyor.

Fragman ayrıca dizinin yeni oyuncularından biri olan Terry O’Quinn’e daha uzun bir bakış atma imkânı tanıyor. Rick’e her şeyin değişeceğini söyleyen karakteri canlandıran O’Quinn’in dizideki rolünün karakterler üzerinde nasıl bir etkisi olacağı şimdilik bilinmiyor. Bu sözün iyi mi yoksa kötü bir haberin mi habercisinin olduğu dizi yayımlandıktan sonra anlaşılacak.

The Walking Dead: The Ones Who Live, 25 Şubat’ta izleyicilerle buluşacak. Yeni fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version