The Last Of Us Remake Geliyor!

Tom Henderson'ın ortaya attığı söylentiye göre, The Last of Us Remake neredeyse bitme aşamasında.

Tom Henderson’ın ortaya attığı söylentiye göre, The Last of Us Remake neredeyse bitme aşamasında. Oyunun 2022 yılının ikinci yarısında piyasaya çıkma ihtimali var.

Son birkaç yıldır, THLOU’nun PlayStation 5’ee yeniden çekileceğine dair iddialar vardı. Sony ve Naughty Dog henüz projeyi onaylamadı. Ancak Tom Henderson, projenin gerçek olduğunu iddia etti.  Ayrıca oyunun bitmek üzere olduğunu söyledi. Ve “2022’nin ikinci yarısında piyasaya çıkma ihtimali var.” dedi. Herhangi bir söylentide olduğu gibi, video oyunu endüstrisinde planlar sürekli değiştiğinden, hayranlar bunu bir tuz tanesi ile almalı. Ancak doğru çıkarsa, PS5 konsolu için büyük bir tatil oyunu olur!

Henderson’dan çıkış tarihiyle ilgili bir Tweet attı. Ayrıca, dünkü PlayStation VR2 duyurusunda görülen The Last of Us’tan Joel ve Ellie’nin yeni bir görüntüsünü vurgulayan kısa bir klip de var. “Birden fazla kişiden TLOU‘nun yeniden yapımının neredeyse bittiğini ve 2022’nin ikinci yarısında yayınlanabileceğini duydum”

Bir yandan, 2014’te PlayStation 4’te remastered bir port aldığı gerçeği göz önüne alındığında, The Last of Us’ın yeniden çekilecek olması biraz şaşırtıcı görünüyor. Ancak, The Last of Us’ın bir uyarlamasının olacağı gerçeği göz önüne alındığında, Bu yıl HBO’ya gelecek olursak, PlayStation’ın PS5’te yeni bir sürümün olmasını istemesi mantıklı. Gösterinin benzer bir zeminde ilerleyeceği düşünüldüğünde, ilk oyunun yeniden çevrimi, sıradan izleyicilerin yeni nesil konsolu kontrol etmesini sağlamak için harika bir yol olabilir.

The Last of Us ilk olarak 2013’te PlayStation 3’te yayınlandı. Oyun evrensel beğeni topladı ve konsol için kritik ve ticari bir sevgili haline geldi. HBO serisinin ilk oyunu bu kadar özel yapan şeyi yakalayıp yakalayamayacağ ıbelli değil. Ayrıca bu söylentili versiyonun da aynısını yapıp yapamayacağı henüz net değil. Ancak The Last of Us Remake bir marka olarak PlayStation için çok şey ifade ediyor. Umarız hem yeni oyun hem de seri için nihai sonuç beklemeye değecektir!

Exit mobile version