The Last of Us Multiplayer Hakkında Açıklama Geldi

The Last of Us Multiplayer için beklenen duyuru gelmedi. Şirket, oyunun üzerinde daha fazla çalışılması gerektiğini belirtti.

The Last of Us Multiplayer Hakkında Açıklama Geldi

The Last of Us Multiplayer için oyuncuları üzecek duyuru geldi. Oyuncuların gözü bu hafta Naughty Dog tarafından paylaşılması beklenen ayrıntıların üzerindeydi. The Last of Us’ın çok oyunculu versiyonu ile ilgili sevindirici bir paylaşım beklenirken oyuncular oyun hakkında bilgi edinmek için biraz daha beklemesi gerektiğini öğrendi.

Naughty Dog, sosyal medya platformu olan Twitter üzerinden yapmış olduğu açıklamada çok oyunculu versiyonunun biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu açıkladı.

The Last of Us Multiplayer Ne Zamana Ertelendi?

Çok oyunculu The Last of Us projesi süresiz olarak ertelendi. Stüdyomuzun şu ana kadar yaptığı işten inanılmaz derecede gurur duyduğunu belirten şirket, geliştirme sürecinde oyunun en iyi hâlini alması için daha zamana ihtiyaç olduğunu fark ettiklerini ifade etti.

Naughty Dog, oyunun henüz son hâlini almaması gerekçesini göstererek şimdilik oyun hakkında çok fazla bir şey açıklanmasının mümkün görünmediğini söyledi.

Şirketin açıklamayı Twitter üzerinden yayımlanmasından kısa bir süre sonra Bloomberg tarafından stüdyonun çok oyunculu projesini yeniden gözden geçirdiğini gösteren ismi belli olmayan birden fazla kaynağa atıfta bulunuldu.

Aktarılan bilgilere göre proje iptal edilmedi ancak proje üzerinde çalışan geliştiricilerin çoğu başka projelere geçti. Şirket bundan sonra ne olacağı ile ilgilenirken proje ile ilgilenen küçük bir grubun kaldığı öne sürüldü.

Şirketin göre ayrıca yepyeni bir tek oyunculu proje üzerinde çalışıyor. Bununla ilgili detayların yakında paylaşılacağı belirtiliyor.

Exit mobile version