The Last of Us Dizisi Ne Zaman Çıkacak?

The Last of Us dizisi ne zaman çıkacak sorusuna cevap, dizinin sayfasından geldi. HBO, yayın tarihini yanlışlıkla paylaştı.

The Last of Us Dizisi Ne Zaman Çıkacak?

The Last of Us dizisi ne zaman çıkacak sorusunun yanıtı “yanlışlıkla” açıklığa kavuşmuş olabilir. HBO, The Last of Us’ın dizi uyarlamasının yayın tarihini resmî bir açıklama ile kesin olarak belirtmemiş olsa da yayın tarihi dizinin sayfasında yer aldı.

Pedro Pascal ve Bella Ramsey’in Joel ve Ellie karakterlerini canlandıracağı dizi, ilk duyurulduğu günden itibaren kısa bir süre içerisinde HBO’nun son yıllarda en çok beklenen yapımlardan biri hâline geldi. Dizi, aynı adlı popüler video oyunu serisinin dizi uyarlaması olarak seyirci kitlesinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Oyunun kendisi zaten başlı başına bir filmden farksızken izleyicilerle buluşacak olan dizinin duyurusu serinin hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Dizinin ne zaman yayımlanacağına dair soru işaretlerini giderecek açıklama uzun bir zamandır bekleniyordu. HBO, The Last of Us hayranlarının beklediği dizinin yayın tarihini yanlışlıkla gösterdi.

The Last of Us Dizisi İçin Yayın Tarihi Belli Oldu

The Last of Us’ın HBO Max’teki sayfasında dizinin 15 Ocak 2022 tarihinde yayımlanacağı bilgisi yer aldı. Bu çıkış tarihi henüz HBO tarafından resmî olarak açıklanmasa da HBO’nun uygulamasında bu bilginin yer alması, dizinin belirtilen tarihte yayımlanacağı anlamına geliyor olabilir.

İzleyicilerin bu tarih doğru olsa bile HBO tarafından daha sonra daha ileri ya da geri tarihe çekilme ihtimalini göz ardı etmemesi gerekiyor.

Dizi çıkana kadar oyalanacak korku filmleri arıyorsanız Güney Kore yapımı en iyi korku filmlerine göz atabilirsiniz.

The Last of Us Dizisinin Konusu Nedir?

The Last of Us, kızının ölümünden sonra ülkeyi ele geçiren bir virüsün tedavisi olabilecek olan Ellie adlı genç bir kızı güvende tutmaya çalışan Joel’i konu alıyor.

Dizi için bölüm başına 10 milyon dolar bütçe ayrıldı. The Last of Us’ın 2023 yılından önce vizyona girmesi bekleniyordu ancak bu yılın başlarında The Last of Us’ın 2023’ten önce geleceğine dair tahminlerin gerçekleşmeyeceği anlaşılmıştı.

Exit mobile version