The Last of Us Benzeri Oyunlar

The Last of Us benzeri oyunlar mı arıyorsunuz? Bu listede yer alan video oyunlarının arayışınıza son vereceğinden emin olabilirsiniz.

The Last of Us Benzeri Oyunlar

The Last of Us benzeri oyunlar arıyorsanız doğru yere geldiniz. Bu liste ile hayatta kalma türünün en iyi video oyunu serisini oynarken aldığınız keyfi almanızı sağlayacak benzer oyunları keşfetmenize yardımcı olacağız.

Kıyamet sonrası dizilerini ve oyunlarını seven biriyseniz muhtemelen The Last of Us’ı izlemiş ya da oynamışsınızdır ancak her ikisini de deneyimledikten sonra kendinizi boşlukta hissedebilirsiniz.

Neyse ki piyasada kendilerine özgü dokunuşlarla benzer oyun deneyimleri sunan birçok video oyunu bulunuyor. Bunları keşfetmek için aşağıda yer alan listeyi incelemeye başlayabilirsiniz.

The Last of Us Benzeri Oyunlar Listesi

The Last of Us tarzı oyun arıyorsanız yukarıdakilerle başlayabilirsiniz. Dilerseniz gelin, hangi oyunu oynamaya karar vermeniz için her bir oyunu tek tek ele alalım.

The Uncharted

The Last of Us, oyuncuları oldukça etkileyen hikâyesi ve oynanışı ile her oyuncunun gönlünde taht kurmadan önce Naughty Dog, Uncharted ile büyük bir ilgi odağı hâline geldi.

Uncharted’da tehlikeli tırmanışlar ve kötü adamlarla dolu bir dünyada önünüze birçok zorluk çıkacaktır.

A Plague Tale: Innocence

Bu oyun, Amicia ve kardeşinin askerler ve kara vebayı yayan durdurulamaz fare sürüsünden kaçtığı, karanlık bir dünyada hayatta kalmak için mücadele verdiği bir video oyunudur.  Askerlerden, fare sürüsünden ve çok daha fazlasından kurtulmak için sınırlı aracınız bulunuyor.

A Plague Tale: Innocence, çözmek için epey düşünmenizi gerektiren bulmacalar içerir. Hayatta kalmak için iyi düşünmeli, mücadeleyi asla bırakmamalısınız.

Beyond: Two Souls

Beyond: Two Souls, ilk olarak Ekim 2013’te piyasaya sürüldü. O günden bu yana dünya çapında popüler hâle gelerek oldukça büyük bir başarının altına imza attı. Oyunu bu kadar sevdiren en önemli tarafı ise etkileşim ağırlıklı bir oyun olması ve oyunculara iyi bir hikâye verebilmesiydi.

Bu oyunda oyuncuların karakteri hareket ettirerek diğer nesneler ve karakterler ile etkileşime girmesi gerekiyor.

Oyunun konusu, sizin oyun boyunca yaptığınız seçimlere göre şekilleniyor. Yani tamamen sizin kararlarınıza göre şekillen bir video oyunu oynamak istiyorsanız Beyond: Two Souls oldukça iyi bir tercih olacaktır.

Exit mobile version