The Game Awards 2020 ile 14 oyun duyurusu

Geçen yıl Xbox Series X’in açıkladığı ölçekte herhangi bir bomba yoktu. Ancak Steam‘in düzenlediği The Game Awards 2020 baskısı haberler ve fragmanlarla doluydu. Perfect Dark ve Open Roads gibi oyun tanıtımları, Fortnite ve Super Smash Bros. için daha fazla karakter ve çok daha fazlası vardı. Gösteriyi kaçırdıysanız veya tazeleme ihtiyacınız varsa, işte en önemli anlar. İşte The Game Awards 2020 ile yapılan 14 oyun duyurusu…

Steam’de The Game Awards indirimleri başladı

MASTER CHIEF FORTNITE’A GELİYOR

Epic, uzun zamandır beklendiği gibi, Halo yıldızı Master Chief’in Fortnite’a geldiğini açıkladı. Bugün müsait ve ona bu sezonun ilerleyen saatlerinde katılacak olan The Walking Dead’den karakterler olacak.

AMONG US YENİ BİR HARİTA ALIYOR

Among Us patlama yaratan sosyal başarı biraz daha büyüyor. The Game Awards’da geliştirme ekibi, arkadaşlarınızla uğraşmanız için size daha fazla yol sunacak yepyeni bir harita ortaya çıkardı. Bu bir hava gemisi ve 2021’in başlarında başlıyor.

IT TAKES TWO’YA DAHA İYİ BİR BAKIŞ

Bir Way Out geliştiricisi Hazelight, “tamamen bir ortak çalışma deneyimi olarak yaratılmış, türü büken bir platform macera oyunu” olarak tanımlanan It Takes Two adlı bir sonraki oyununu sergiledi. PS4, Xbox One ve PC için 26 Mart’ta piyasaya sürülecek.

YENİ BİR SANAL POP GRUBU TANITIMI

Gecenin müzikal eylemlerinden biri de bir oyunun duyurusuydu. We Are OFK, OFK adında hevesli bir pop grubunun yükselişini kapsayan, 2021 baharında gösterime girmesi planlanan etkileşimli bir dizi ve hayranlar etkinlikte sanal bir performansla erken bir tat aldı.

GONE HOME YARATICILARINDAN YENİ BİR OYUN

Gone Home geliştiricisi Fullbright, önümüzdeki yıl piyasaya sürülmesi planlanan Open Roads adlı yeni bir sürümle geri döndü. Issız bir arazide bir yolculuğa çıkan bir anne ve kızın hikayesini anlatan filmde hem Keri Russell hem de Kaitlyn Dever başrolde.

https://www.youtube.com/watch?v=bGngJgAXM6Y

SUPER SMASH BROS İÇİN EN SON SAVAŞÇI: SEPHIROTH

Başka bir Final Fantasy VII karakteri de Cloud’a savaşta katılıyor. Nintendo, oyunun kötü adamı Sephiroth ve dev kılıcının Super Smash Bros. Ultimate’a geleceğini bir sürpriz yaptı. Mario’yu bile öldürmüş olabilir.

LEFD 4 DEAD’İN MANEVİ BAŞARISI

Left 4 Dead stüdyosu Turtlerock daha önce benzer bir zombi temalı kooperatif nişancı üzerinde çalıştığını açıkladı. Geliştirici yeni bir oyun fragmanında nasıl göründüğünü gösterdi. Gerçekten, kulağa geldiği gibi: Back 4 Blood, ölümsüzlerin dalgalarına karşı savaşmak için bir araya gelen dört oyuncuyu içeriyor.

DEAD SPACE’İN AYRICA BİR MANEVİ BAŞARISI VAR

Orijinal Dead Space’in yaratıcılarından birinin yönettiği yeni bir ekip olan Striking Distance Studios, ilk projesini duyurdu: Callisto Protocol. Tahmin edebileceğiniz gibi, korku temalı bir bilim kurgu oyunu, oldukça ürkütücü görünüyor. Ancak 2022’ye kadar piyasaya sürülmesi beklenmiyor.

PERFECT DARK IS BACK

The Initiative’in yeni Xbox stüdyosu üzerinde çalıştığını duymayı bekliyorduk ve stüdyo sonunda ilk oyununu ortaya çıkardı. Klasik Perfect Dark serisinin modern bir yeniden başlatılması. Ne zaman satışa sunulacağı veya tam olarak hangi Microsoft platformlarında oynanabileceği hakkında bir bilgi yok.

EJDERHA YAŞI 4 GÖZ ALIYOR

EA ve BioWare bir sonraki Dragon Age ile dalga geçmeyi bırakamıyor. The Game Awards’da fantezi dünyasına iyi bir fikir veren bir fragmanla şimdiye kadarki en iyi görünümü gösterdi. Yine de çıkış tarihi gibi önemsiz ayrıntılar eksik.

VE BİR MASS EFFECT TANITIMI

Bu yeterli değilse, BioWare ayrıca bir sonraki Mass Effect’e çok kısa bir bakış sağladı. Bize pek bir şey anlatmıyor ama hey, en azından oyunun canlı olduğunu biliyoruz.

VIN DİZEL’İ, DİNAZOR AVCISI OLARAK OYNA

Hayatta kalma oyunu Ark 2’nin en son fragmanı hoş bir sürpriz içeriyordu. Vin Diesel başrolde, böylece canavarları ve dinozorları alt ederken onu kontrol edebiliyorsunuz. Hatta oyunun fantastik dünyasında geçen yeni bir animasyon dizisinde yer alacak.

DÜNYANIN SONUNA HUZURLU BİR YOL

Muhteşem görünen sezonun hem huzurlu hem de keder dolu bir önermesi var. “Üçüncü şahıs atmosferik macera oyunu” olarak tanımlanıyor. Burada “dünyayı ilk kez bisikletle keşfeden tenha bir köyden genç bir kadın olarak oynuyorsunuz. Bir felaket her şeyi yıkamadan önce eserler ve anılar topluyorsunuz.” Ne zaman satışa sunulacağına dair bir haber yok.

FLIGHT SIMULATOR SONUNDA 2021’DE KONSOLA GELİYOR

Bu yılın en büyük oyunlarından biri olan Microsoft Flight Simulator, gelecek yıl konsollara geliyor. Microsoft, oyunun önümüzdeki yaz Xbox’ta olacağını resmen açıkladı – ancak bu yalnızca yeni nesil donanımda olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=GdGB0cv6i8I

Exit mobile version