The Forest Kasma Sorunu Nasıl Çözülür?

The Forest kasma sorunu nasıl düzeltilir? İşte kasma ve donma problemleri için uygulayabileceğiniz çözüm yöntemleri!

The Forest kasma sorunu oldukça can sıkıcıdır çünkü oyun deneyimini doğrudan olumsuz yönde etkiler. Bu sebepten ötürü söz konusu problemin çözülmesi, iyi bir deneyim açısından oldukça büyük bir öneme sahiptir. Peki, oyunda karşılaşılan donma ve kasma problemlerini çözmek için hangi çözüm yöntemleri uygulamak gerekiyor?

Endnight Games Ltd tarafından geliştirilen ve yayımlanan The Forest 30 Nisan 2018 tarihinde piyasaya sürüldü. Açık dünya hayatta kalma türündeki video oyunu, yıllar önce çıkmış olmasına rağmen günümüzde hâlâ popüler durumda.

Dünya çapında çok fazla sayıda oyuncu tarafından oldukça beğenilen video oyununda bir uçak, meydana gelen kaza nedeniyle bir adaya düşer. Kazadan yalnızca Eric LeBlanc ve oğlu Timmy sağ olarak kurtulur fakat Timmy, adadaki yerliler tarafından kaçırılır.

Büyük beğeni toplayan video oyununda bazı oyuncular donma ve kasma sorunları ile karşılaşabiliyor. Böyle bir durumda uygulanabilecek bazı yöntemler mevcut. Bu yöntemler, karşılaşılan sorunun çözülmesine yardımcı olabilir.

The Forest Kasma Sorunu İçin Çözüm Yöntemleri

The Forest Kasma Sorunu-1

Arka Planda Çalışan Programları Sonlandırın

Arka planda birden fazla gereksiz program açıkken video oyununa girdiğiniz takdirde kasma ve donma gibi problemler ile karşılaşma ihtimaliniz yüksektir çünkü bu programlar arka planda çalıştıkları için kaynak tüketir. Bu sebepten ötürü oyuna girmeden önce gereksiz programları sonlandırabilirsiniz.

Grafik Ayarlarını Düşürün

Bir adada hayatta kalmaya çalıştığımız ve LeBlanc’ın oğlunu bulmasına yardım ettiğimiz oyunda can sıkıcı sorunu çözebilmek için grafik ayarlarını düşürmeyi deneyebilirsiniz çünkü bilgisayarınızda bulunan donanım, oyunun sistem gereksinimlerini karşılama konusunda zorlanıyor olabilir.

Oyunun grafik ayarlarını düşürebilmek için öncelikle oyuna girin ve ardından ayarları görüntüleyin. Ayarlar bölümünden grafik ayarlarını düşürebilirsiniz.

Ekran Kartını Güncelleyin

Bilgisayarınızda bulunan ekran kartının sürücüsü güncel değilse performans konusunda problem yaşanabilir. Bu nedenden dolayı ekran kartınızı güncellemeyi deneyebilirsiniz. AMD ve Nvidia ekran kartı güncelleme yazımıza bakarak ekran kartınızı kolayca güncelleyebilirsiniz.

Virüs Taraması Yapın

Eğer oyunlarda ve normal kullanımda performans konusunda problem yaşıyorsanız bunun sebebi kötü amaçlı yazılımlar olabilir. Ücretsiz antivirüs programı ile sistemi tarama yapabilirsiniz. Böylece sisteme virüs bulaşıp bulaşmadığını kolayca öğrenebilirsiniz.

Donanımı Yükseltin

Yukarıda bulunan yöntemler işe yaramadıysa son çare donanımı yükseltmektir. Muhtemelen bilgisayarınızdaki donanım, oyunun sistem gereksinimlerini karşılayamıyordur. Bu da donma ve kasma gibi sorunlara neden oluyordur.

Exit mobile version