The Forest Hile Kodları Neler?

The Forest hile kodları ile oyuna farklılık katmak ister misiniz? Bu kodları ve nasıl etkinleştireceğini sizlerle paylaştık.

The Forest hile kodları ile oyunu daha eğlenceli hâle getirmek istiyorsanız doğru yere geldiniz. Oyundaki hile yelpazesi oldukça geniştir. Bu yelpaze, ölümsüzlükten düşmanların sadece geceleri ortaya çıkmasına kadar oldukça çeşitli hilelere doğru uzuyor.

Tabii ki bu hileleri yapmak için öncelikle hile kodlarını etkinleştirmeniz gerekiyor. Bu nedenle öncelikle hayatta kalma oyunu olan The Forest’ta hile açma adımlarını sizlerle paylaşacağız.

The Forest Hile Nasıl Yapılır?

The Forest’ta hile etkinleştirmek için öncelikle oyunu açın. Daha sonra hiçbir şeye dokunmadan “developermodeon” yazarak geliştirici modunu etkinleştirin. Bunun ardından oyunu başlatıp F1 tuşuna basın. Sol üst köşede küçük bir konsol açılacaktır. Hile kodunu küçük harflerle yazıp enter tuşuna basarak hileyi etkinleştirin.

The Forest Hile Kodları

The Forest Hile Kodları

Oyunda ihtiyacınız olabilecek tüm hileler yukarıda listelenmiştir. Oyunda ilerlemekte güçlük çekiyorsanız ya da oyunu biraz eğlenceli hâle getirmek istiyorsanız yukarıda sıralamış olduğumuz bu hilelere başvurabilirsiniz.

Peki, bu hilelerin içinde sizin olmazsa olmaz dediğiniz hile nedir? Kendi favori hilenizi yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

ETS 2 oynuyorsanız ETS 2 hile etkinleştirme ve kullanma rehberimize de göz atabilirsiniz.

Exit mobile version