The Elder Scrolls 5: Skyrim Yeni Modu 4K Yükseltme Alıyor

Şimdiye kadar The Elder Scrolls 5: Skyrim için o kadar çok mod var ki, neredeyse farklı bir canavar haline geldi ve bir mod oyunun vahşi yaşamına odaklanıyor.

The Elder Scrolls 5: Skyrim oyununu tanımlamak için kullanılabilecek bir kelime varsa, o da “uzun ömür” olurdu. Aynı zamanda son on yılın en yüksek hasılat yapan video oyunlarından biridir. Ancak on yıldan fazla bir süre sonra hala ilgi odağı olması ya kalitesinin bir kanıtıdır ya da onu devam ettiren başka bir faktör vardır. Oyundan vahşi yaşamın nasıl göründüğüne kadar her şeyi değiştiren çok sayıda modun bulunduğu, oyunu kültürel vicdanda tutanın mod topluluğu ve genel hayran kitlesi olduğu kolayca iddia edilebilir.

İkinci örnek tam olarak XilaMonstrr kullanıcısının yaptığı şeydir. Önceki modun elden geçirilmiş bir versiyonu olan “Bellyaches 4K Animal and Creature Pack SE”, özellikle Special Edition için Skyrim’in hayvanlarına ve yaratıklarına görsel yükseltme getiriyor. Mod, Tamriel topraklarında dolaşan birçok tüylü varlığa 4K çözünürlükte dokular getiriyor. Ayılardan kurt adamlara kadar her şey, ayrıntıların gerçekten ortaya çıkması için geliştirildi. Bir kez daha görsel olarak etkileyici bu oyunun daha da iyi görünmesini sağlamak için çok fazla alan olduğunu kanıtladı.

The Elder Scrolls 5: Skyrim Oyununun Bu Modu İyi Bilgisayarları Olmayanlar için Risk Olabilir

Mod, Skyrim’in ilginç vahşi yaşamının büyük çoğunluğu için hem dost canlısı hem de ölümcül yeni dokular içeriyor. XilaMonstrr ayrıca eklentilerinin bu yeni sürümünün alt seviye “patates bilgisayarları” için daha uygun olması gerektiğini söylüyor. Bu aslında yararlı bir uygulamadır. Oyunun bu noktada on yıldan daha eski olmasına rağmen, Skyrim için yüklenebilecek birçok değişiklik, özellikle birden fazla grafik geliştirme kullanılıyorsa, bir sistemi gerçekten aşağı çekebilir. Bu modun biraz küçültülmüş sürümlerini kullanma seçeneğine sahip olmak, birinci sınıf PC’leri olmayanlar için faydalı olabilir.

Birçoğunun zaten bildiği gibi, Skyrim için oyunu oldukça güzel bir şeyden ağzı açık bırakan bir şeye dönüştüren tonlarca grafik modu vardır. Sektör ilerledikçe, insanların oyun görsellerinden beklentileri de artıyor. 4K iyileştirmeleri ve genel görünümdeki genel değişikliklerle, Bethesda‘nın destanının hala güçlü olması şaşırtıcı değil.

Bununla birlikte, pek çoğu sabırla olmasa da bir sonraki oyunla ilgili haberleri bekliyor. The Elder Scrolls 6’nın geliştirme durumu hala bir şekilde gizemini koruyor. Dünyanın Skyrim’in devamını nihayet ne zaman göreceğini deşifre etmek çok zor. Bethesda’nın bir sonraki oyunu ne zaman yayınlayacağını kimse bilmiyor. Ancak şu anda ertelenen Starfield’dan sonra olacaksa, yeni bir TES ortaya çıkana kadar biraz zaman alacak gibi görünüyor.

The Elder Scrolls 5: Skyrim artık PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One ve Xbox Series X/S için mevcut.

Exit mobile version