The Elder Scrolls 5: Skyrim için Ejderha Videosu Ortaya Çıktı

The Elder Scrolls 5: Skyrim'in bir oyuncusu, herhangi bir açıklama yapmadan yerden yükselen bir ejderhayı gösteren kısa bir klip paylaşıyor.

The Elder Scrolls 5: Skyrim, çoğu olumlu olmak üzere birçok nedenden dolayı sektörde bir dönüm noktası haline gelen bir oyundur. Oyun, uçsuz bucaksız açık dünya ortamı ve inanılmaz derecede derin irfanıyla efsanevidir. Ancak aynı zamanda tuhaf aksaklıkların musallat olmasıyla da ün salmıştır. Son zamanlarda, bir Skyrim oyuncusu, herhangi bir açıklama yapmadan yerden yükselen bir ejderha gibi görünen şeyi gördüğünde kendi işine bakıyordu.

Skyrim‘in ejderhaları, oyunun en unutulmaz unsurlarından biridir. Bu güçlü düşmanlarla oyunun planını takip ederken karşılaşılabilir. Ancak dünyayı keşfederken oyuncuya saldırmaya da karar verebilirler. Bazen bu, oyuncuların omuzlarında çipler olan devasa uçan ejderhalarla çok beklenmedik karşılaşmalar yaşamalarına neden olur.

The Elder Scrolls 5: Skyrim Ejderha Videosu Yayınlandı

Redditor killa_hydro7, bir Blood Dragon’un gizemli bir şekilde yerden yükselmesine neden olan tuhaf bir aksaklığı kronikleştiren 29 saniyelik kısa bir klip paylaştı. Bu, bir Skyrim oyuncusunun garip durumlarda ejderhalarla ilk karşılaşması değil. Ancak en komiklerinden biri olabilir. Video, hızla ormandaki kasvetli bir köye dönüşen bir yükleme ekranıyla başlıyor. Birkaç saniye etrafta dolaştıktan sonra, oyuncu parke taşı yolundan çıkan bir ejderhanın kafasını görür ve kılıcını çeker.

Aşağıdan yükselirken, ejderha sessizce kükrüyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, seslendirme eksikliği, çıkış yolunu kazmaktan ziyade yerden kesiliyormuş gibi görünmesi, oyunun arka ucunda bir şeylerin yanlış gittiğini gösteriyor. Ejderha sadece yakındaki bir NPC’ye saldırmakta başarısız olmakla kalmaz, aynı zamanda oyuncuya yaklaştıkça saldırmayı da başaramaz. Son olarak, ejderha kendini tamamen yerden dışarı çektiğinde, oyuncu ona doğru yürür ve Kan Ejderhasını araması için bir istem sunulur.

Oyunda Ejderhalar Genellikle Düşmandır

Oyuncu, ejderhayı sorunsuz bir şekilde yağmalayabileceklerini keşfeder. Canavarın eşyalarını karıştırmaya başlar. Bunlar 22 Çelik Ok, iki Dragon Bones, üç Dragon Scale ve bir Iron War Ax of Soul Snares’ten oluşur. Videonun sonunda, oyuncu artık hareketsiz ejderhadan istediğini alır ve geri çekilmeye başlar. Muhtemelen ejderha saldırması gerektiğini hatırlamadan önce aralarında mümkün olduğunca fazla mesafe koymaya çalışır. Skyrim’deki ejderhalar genellikle düşmandır, bu nedenle oyuncular bunun bir tehdit olmadığını ilginç bulabilir.

The Elder Scrolls 5: Skyrim artık Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için mevcut.

Exit mobile version