The Elder Scrolls 5: Skyrim hayranının Avcı Aela benzerliği dikkat çekti

The Elder Scrolls 5: Skyrim hayranı bir kullanıcı Aela cosplay’i paylaştı. The Elder Scrolls 5: Skyrim yüzlerce saatlik içeriğe sahip etkileyici büyüklükte bir oyundur. Bu on yıllık oyunun kültürel vicdanda kalmasına yardımcı olan muhtemelen hayran kitlesidir. Destansı Bethesda RPG’ye duydukları sevgiyi ifade ederken; birçok oyuncu sadece oyunla kişisel bir bağlantı değil; aynı zamanda kendi becerilerini de gösteren cosplay’e yöneliyor. Örneğin, yakın zamanda bir Stormcloak savaşçısı gibi giyinen ve geceleri meşale yakan Skyrim hayranını ele alalım. Şimdi, başka bir kullanıcı, bir lonca üyesinin kıyafetlerini giyerek cosplay hünerlerini sergiledi.


İlginizi Çekebilir: The Elder Scrolls V: Skyrim için yepyeni modlar yapılmaya devam ediliyor!


Yakın tarihli bir Reddit gönderisinde, kullanıcı Anhyra, kendisini Avcı Aela olarak gösteren tamamlanmış bir cosplay’de gösteren birkaç resim yükledi. Resimler, EVA köpüğünden yaptığını söylediği tam Elder Scrolls 5: Skyrim zırhı, birkaç iyi hazırlanmış silah ve yeşil boyalı yüz ile kıyafeti gösteriyor. Kullanıcı, orijinal karakterle aynı kumral saça bile sahip.

İŞTE SKYRIM HAYRANININ AVCI AELA BENZERLİĞİ

Karaktere aşina olmayanlar için Avcı Aela, Skyrim’de Fighter’s Guild’e benzer şekilde çalışan bir lonca olan Companions’ın bir üyesidir. Oyunda, okçuluk eğitiminin yanı sıra Yoldaş’ın görevini üstlenen oyuncuların bir kurt adam olarak Çember’e girene kadar tamamlayamadığı Lycanthropy ile tanınır.

Anhyra’nın yaptığı cosplay kıyafeti, oyun topluluğunda var olan yeteneğin harika bir örneğidir. Skyrim’in insanların NPC’lerin gerçek hayat versiyonlarını yapmaları için çok yaygın olduğu gerçeğinden bahsetmiyoruz bile. Kısa bir süre önce, başka bir kullanıcı Lydia cosplayini sergiledi. Bir kişi daha çarpıcı bir Daedric zırh parçası yaptı. Yorumlardaki insanlar içine giren ayrıntı düzeyine hayretler içinde kaldı. Bu son yükleme de bir istisna değildir.

Pek çok insan cosplay ya da oyun için modlar yaparak Skyrim’den fazla mesafe alıyor. Birçoğu muhtemelen Elder Scrolls serisinin bir sonraki bölümüyle ilgili haberleri bekliyor. Yakın zamanda Phil Spencer, The Elder Scrolls 6’nın Fable sonrasına kadar yayınlanmayacağını duyurdu. Destansı serideki altıncı oyunun muhtemelen 2023’ten sonra gelmesi pek mümkün görünmüyor. Bunun pek çok insan için iyi bir haber olması pek olası değil.

The Elder Scrolls 5: Skyrim artık PC, PS4, Switch ve Xbox One için mevcut.

Exit mobile version