The Division Heartland oynanış görüntüleri sızdı

The Division Heartland, Ubisoft‘tan gizemli açıklamasının hemen ardından bir dizi erken oyun ve bilgi sızıntısı yaşadı. The Division: Heartland hakkında resmi olarak tek şey biliniyor. O da Ubisoft’un salgınlarla dolu Amerika’sında ücretsiz oynanabilen bir oyun seti ve gelecek yıl piyasaya sürüleceği. Ancak artık oyunseverler, bu sızıntılarla oyunun nasıl bir şekil alacağına dair daha çok fikir ediniyor.

The Division Heartland, Netflix filminin geliştirilmesi, yeni içerik güncellemeleri, bir roman ve bu gizemli ücretsiz oynanabilen oyun dahil olmak üzere tüm franchise için genel bir yol haritasının bir parçası olarak geçen hafta açıklandı. Oyunun gerçekte ne olduğu hakkında çok fazla spekülasyon var. Ancak bu, The Division serisinin genel deneyimi ve formülü için doğru gibi görünüyor. Pek çoğunu şaşırtacak şekilde.

Insiders, Starfield oyununun Xbox’a özel olmasını istiyor

Sızan bir kapalı alfa testinden yeni oyun, The Division Heartland’ın Midwest’te geçtiğini gösteriyor. Ayrıca biri seri için daha geleneksel olan ve sessiz Silver Creek kasabasında dolaşmayı içeren iki moda sahip olduğunu doğruluyor. Ayrıca, The Division Heartland’ın en azından kısmen bir battle royale olduğu spekülasyonunu doğruluyor gibi görünüyor. Çünkü “Storm” adlı 40 oyunculu bir PvEvP modu da var. Genel olarak konuşursak, hayranların The Division ile bildiklerinin daha küçük, ücretsiz bir versiyonu gibi görünüyor.

https://twitter.com/SkyLeax/status/1393581622998470657

THE DIVISION HEARTLAND NE ZAMAN GELECEK?

Oyunun 2021’in sonlarına veya 2022’nin başına kadar gelmesi bekleniyor. Tüm oynanışların oyunun erken bir sürümüne ait olduğunu unutmamak önemlidir. The Division 3’te, oyunu uzun süre desteklemeye devam eden bir içerik planıyla, bunun diğer iki oyunla aynı şekilde çalıştırılıp çalıştırılmayacağı belli değil.

Ubisoft, Activision’ın Call of Duty: Warzone için yaptıklarına benzer bir şekilde destekleyecek. Şirket, daha fazla ücretsiz oynanabilir oyun peşinde koşmak istiyor. The Division Heartland’ın Ubisoft’un böyle bir şeye ilk gerçek girişimi olması şaşırtıcı olmaz. Bu nedenle her serideki daha fazla premium giriş için zamanını alırken franchise’larını genişletmeye devam edebilir. Ubisoft’un oyun hakkında daha fazla konuşması bekleniyor. Ayrıca bu yaz E3’te ne olduğu hakkında daha iyi bir fikir vermesi muhtemeldir. Ancak bu arada oyuncular oyunu kendileri denemek için erken erişim dönemine kaydolabilirler.

Exit mobile version