Tesla Model 3, Tüketici Raporlarına Göre Artık Eskisi Kadar Önerilmiyor

Tüketici Raporları; azalan güvenilirliğe dayalı Tesla Model 3 için tavsiye edilen derecelendirmesini kaldırdığını duyurdu. Yayın, Model 3’teki yeni güvenilirlik verilerinin değişime yol açtığını söyledi.

Tüketici Raporları, üyelerine bu bilgileri toplamak için her baharda bir anket gönderir; bu anketin sonuçları ise Ekim ayında ortaya çıktı.

Tesla Model 3, Popülerliğini Yitiriyor

Bugünün elde edilen bulgular; 2018 yazında birincisine cevap vermeyenlere gönderilen ikinci bir anketin ardından geliyor. Bu iki ankette Tesla Model 3 sahipleri, Tüketici Raporlarına sorunlu alanların gevşek gövde ve cam kusurlarını içerdiğini söyledi.

Tüm bu bulgulara dayanarak, kar amacı gütmeyen kuruluş; Model 3’ü tüketicilere artık tavsiye edemeyeceğini söylüyor. Tesla, uzun zamandan beri araçlarının uygunluğu ve bitişi için eleştirildi.

Ana suçlular; tipik olarak uygun olmayan döşeme ve panellerin yanı sıra boya lekeleriydi. YouTube’daki otomobil uzmanları, bu hataların bazılarını vurgulamak için büyük çaba harcadılar ancak Tesla buna pek kulak asmadı.

Exit mobile version