Tesla Model 3 Güncellemeleri Bataryaları Uçuracak

Elektrikli otomobil alanında ciddi bir gelişme sağlamayı başaran Tesla, model 3 güncellemeleri ile gündemde. Hadi gelin konu ile ilgili bütün detaylara birlikte bakalım.

Elektrikli araç denilince akıllara ilk gelen şirket hiç şüphesiz Tesla oluyor. Otomotiv sektöründe elektrikli araçlar lehine çok büyük bir devrim yaratan bu marka, yeni güncellemeler ile birlikte daha da fazla dikkat çekmeyi başaracak.

2021 model Tesla araçlar diğerlerine göre çok daha şanslı olacak. Bunun nedeni ise yapılan yeni güncellemeler. Mesela 2021 Model 3 ve Model Y menzil kapasiteleri bakımından eskisine göre biraz daha yüksek olacak. 77 kW/da batarya paketine sahip olan 2021 Model 3 aracı 14,5 km ek menzil kazanacak.

Tesla model 3 güncellemeleri büyük avantajlar sunacak

Bildiğiniz üzere Tesla model araçlar adeta bir akıllı telefon gibi güncelleme alıyor. Nasıl ki Android her yıl yeni bir güncelleme alıyorsa yine aynı şekilde Tesla araçları da benzer güncellemeler alabiliyor.

Tesla model 3 güncellemeleri

Bu güncellemelerin bazıları araçlarda performans yüksekliği yaratırken bazıları da çeşitli ek özellikler kazandırıyor. Mesela geriye doğru giderken park etme özelliğindeki güncellemeler yine bu paketler ile yapılmıştı.

Firmanın uzun bir süredir üzerinde durduğu menzil arttırma güncellemeleri bunlardan sadece bir tanesi. Son olarak önemli bir detaydan daha bahsedelim. Gelen bazı bilgilere göre yeni güncellemeler menzil artışı ile birlikte araç verimliliğini de yükseltiyor. Peki siz Tesla araçların yeni güncellemeleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version