Tesla Model 3 Avrupa’da En Hızlı Şarj Alan Araç Seçildi

Tesla, otomobil endüstrisindeki daha deneyimli rakiplerinin kazandığı tüm süreçleri henüz tamamlayamamış genç bir otomobil üreticisi olabilir. Ancak tartışmalı olarak, elektrikli araç imalat ve tasarımının inceliklerini yıllarca arttıran bir şirket. Bunun en güzel örneklerinden biri, Dünyadaki en iyiler arasında yer alan araçlarının şarj etme yeteneklerinde yatıyor.

Yayın yakın zamanda Tesla Model 3‘e Dünyanın en hızlı şarj otomobili adını verdi. Tesla’nın bu hafta sonu piyasaya sürdüğü ürün yazılımı güncellemesi sayesinde Avrupa Uzun Menzilli Model 3 çeşitleri, bölgenin ultra hızlı şarj cihazlarına bağlandığında 200 kW’da şarj edebilecek.

Tesla Model 3 kapasitesini geliştirdi

Dikkate değer bir şey var ki Model 3 aslında, 200 kW’dan daha hızlı şarj edebiliyor. Tesla, geçtiğimiz günlerde araç başına 250 kW’a kadar en yüksek hızları destekleyen Supercharger V3 ağını piyasaya sürdü.

Tesla’nın Supercharger V3 ağı piyasaya sürülmeye başlıyor. Ancak şirketin V2 şarj cihazları bile elektrikli otomobil üreticisinden iyileştirmeler aldı.

Exit mobile version