Tesla İlginç Yeni Modeller Üretecek: İşte Detaylar

Tesla ilginç yeni modeller

Ukraine, Kiev, September 14, 2017: Electric car Tesla on a country road, photo Tesla in the evening at sunset

Dünyanın en büyük araç şirketlerinden bir tanesi olarak bilinen Tesla ilginç yeni modeller üretecek. Berlin ve Şanghay’daki Gigafactory’de bunların tasarım ve uygulama süreçlerinin başlayacağını ifade etti.

Tesla firmasının planları kısa ve uzun süreç içerisinde oldukça karmaşık. Cybertruck, Tesla Semi ve Roadster modelleri ile birlikte önemli bir hayran kitlesi oluşturan şirket; bundan sonra ise pazarda ciddi yer edinme arayışında olacak. Söz konusu pazar liderliğini sağlamasıysa, ürünleri çok hızlı bir şekilde satışa sunmasına bağlı.

Tesla ilginç yeni modeller üretimine başlıyor

Almanya ve Çin’de yeni araçlar üretilmeye devam ederken aynı zamanda bazı değişiklikler de amaçlanıyor. Mesela uygun fiyatlı üretim bunun en önemli ayağı. Elon Musk tarafından yapılan açıklamalar aslında son derece uygun fiyatlarla araç üretiminin mümkün olduğunu ortaya koyuyor.

Tesla Model 3’ün ucuz bir modeli gibi bir araç olmayacak. Birçok kişi uygun fiyatlı Tesla aracı denilince genel olarak ilk başta bunu düşünebilir. Ancak firmanın bu aracı kesinlikle Tesla Model 3 tarzında olmayacak. Bunun yerine şirket yepyeni bir araç geliştirmeyi amaçlıyor. Almanya’da ufak, elektrikli bir hatchback yapacak olan Tesla, daha şimdiden Almanya’da çalışmalarına başladı bile.

Almanya’da ve Çin’de tasarlanacak otomobiller, henüz tam olarak kesinleşmedi. Muhtemelen görüşmeler devam ediyor. Tesla firması yeni bataryalar ile birlikte uygun çözümler geliştirebilirse, araç satışlarında önemli bir değişim yakalanabilir.

DOOM Eternal Xbox Game Pass’e geliyor

Exit mobile version