Tesla Elektrikli Otomobilleri Yeni Kamera Özelliği Kazanacak

Herkesin büyük bir heyecan ile takip ettiği Tesla elektrikli otomobilleri, yeni kamera özelliği ile geliyor. İşte konuyla alakalı merak edilen detaylar.

Yenilikçi fikirleri ile ön plana çıkan Tesla, akıllı telefonların izinden gidecek gibi görünüyor. Şirket araçlarda yer alan kameralara akıllı telefon ile uzaktan erişim imkanı sunmak istiyor. Bu sayede arabaların yanına gitmeden etraf görülebilecek.

Hatırlayacağınız üzere Tesla zaten bir gözcü modu getirmişti. Bu mod sayesinde arabayı park ettiğinizde bile etrafı görme şansınız oluyordu. Şimdi ise olağandışı durumlarda veya normal şartlarda bile etrafı görme imkanınız olacak.

Tesla elektrikli otomobilleri kamera özelliklerini geliştiriyor

Yeni getirilecek özellik ile birlikte araçların kameraları canlı bir şekilde görülebilecek yani sizin mekana veya aracın bulunduğu yere gitmek gibi bir nedeniniz kalmayacak. Şirket bu sayede hem zamandan hem de aracın güvenliğinden sorumlu olmak istiyor.

Tesla elektrikli otomobilleri

Bahsi geçen özellik daha çok bu araçların çalınma riskine karşı da oluşturuldu diyebiliriz. Hatırlayacağınız üzere bugüne kadar çok fazla Tesla hırsızlığı yaşandığı biliniyor. Bu durum şirketin daha fazla önlem almasına neden oldu.

Bu önlemlerden bazıları gerçekten de iyi bir koruma sağlayabilir. Araçlar uzaktayken bile onu gözleme şansı muhtemelen çok büyük avantajlar getirecek. Şirketin bu özelliği ne zaman pozitif hale getireceği net değil. Ancak beklentiler yüksek diyebiliriz. Sizce Tesla gerçekten de güvenli mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version