Tesla Çocuklar İçin ATV Üretti: Cyberquad for Kids

Tesla, çocuklar için geliştirdiği "Cyberquad for Kids" isimli ATV'yi satışa sundu.

Tesla, Cybertruck’tan ilham alarak çocuklara özel bir araç üretti. Cyberquad for Kids resmi sitede satışa çıktı.

Tesla “Çocuklar için Cyberquad”, Tesla’nın sitesinde ne yazık ki 1.900 dolara satılıyor. Bu yeni araç, Tesla’nın mevcut ürün yelpazesindeki en düşük fiyatlı araç. Cyberquad’da, yastıklı koltuk ve tamamen ayarlanan süspansiyon mevcut.

En Ucuz Tesla

Satın alabileceğiniz en ucuz Tesla aracı olan Cyberquad, ancak aynı zamanda en sınırlı menzile sahip araç olarak göze çarpıyor. Şirkete göre, beş saat süren tam şarjla yaklaşık 15 mil kadar yol alıyorsunuz. Ayrıca, 16km/ saatte bir hız göstergesi mevcut. Bu, bir çocuk için çok hızlı olduğu için 8 yaş ve üstü çocuklara uygun.  Ayrıca bu araç maksimum 70 kiloya kadar taşıyabiliyor. Çocuklar için Cyberquad şimdilik yalnızca ABD’de mevcut.

Radio Flyer tarafından üretilen Cyberquad for Kids, temel olarak özellikle çocuklara yönelik planlanan elektrikli bir ATV modeli olarak karşımıza çıkıyor.

Cyberquad’ın çocuklar için tasarlanan versiyonu, tek parça halinde gelmiyor. Ürünü satın alan tüketicilerin, tamamen çelik gövdeye sahip olan ATV’yi tek tek monte etmesi gerekiyor. Tesla’nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre 18 aşamalık kurulum aşaması, alyan anahtarlarla yapılıyor.

Resmi Açıklama Yaptı

Tesla’nın resmi sitesinde ürünle ilgili yapılan resmi açıklama şu şekilde;
Çocuklar için tamamen elektrikli Cyberquad ile her maceraya hazır olun. İkonik Cybertruck tasarımımızdan ilham alan dört tekerlekli ATV, tamamen çelik bir çerçeveye, yastıklı koltuğa ve arka disk frenli ve LED ışık çubuklarına sahip ayarlanan süspansiyona sahiptir. 15 mile kadar menzile sahip bir lityum iyon pille ve 10 mph’lik yapılandırılan maksimum hızla çalışan Cyberquad for Kids, 8 yaş ve üstü herkes için uygundur.

5 Saatte Şarj Oluyor

Bu arac ne yazık ki Supercharger ile şarj olmuyor. 36V kapasitesindeki çıkabilen şarj takımı, direkt olarak duvar prizi aracılığı ile şarj oluyor. Araç sıfırdan tam doluma kısacası beş saatte ulaşıyor. Cyberquad for Kids, üstelik 1.900 dolarlık fiyat etiketi ile birkaç dakikada tükendi. Yoğun ilgiye maruz kalan Cyberquad için yeni stoklar yakın zamanda eklenebilir.

Tesla’nın daha önce 2021 sonu olarak açıkladığı Cybertruck’ın üretiminin 2022 yıl sonuna ertelendiği açıklandı.

Exit mobile version