Temple Run Benzeri Oyunlar

Bu yazıda Temple Run benzeri oyunlar listesi hazırladık. İşte popüler sonsuz koşu oyununa benzeyen başarılı yapımlar!

Temple Run benzeri oyunlar neler? Sonsuz koşu türünün en popüler oyunlarından biri olan Temple Run’a benzeyen pek çok yapım bulunuyor. Bu yazımızda söz konusu yapıma benzeyen mobil oyunları sıraladık.

Mobil cihazlar için geliştirilen Temple Run, çok uzun bir süredir popülerliğini sürdürüyor. Peki, sonsuz koşu oyunlarını seven oyuncuların beğenebileceği Temple Run gibi oyunlar neler? Hazırladığımız listede oldukça başarılı yapımlar yer alıyor.

Temple Run Benzeri Oyunlar Listesi

Temple Run Tarzı Oyunlar

Subway Surfers

Sonsuz koşu türündeki Subway Surfers’ta tren raylarının üzerinde karşınıza çıkan engellere çarpmadan yüksek puana ulaşmaya çalışıyorsunuz. Kaliteli grafiklerin yer aldığı oyunda çok kolay bir oynanış bulunuyor. Parmağınızı sürükleyerek karakteri kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Subway Surfers hikayesi nedir sorusunu cevapladığımız yazıya bakabilirsiniz.

Agent Dash

Tüm dünyada çok popüler olan Agent Dash, Temple Run alternatifi oyunlar arasında bulunuyor. Oldukça başarılı oynanış mekaniğinin yer aldığı oyunda çeşitli karakterler mevcut. Agent Dash isimli mobil oyunda en yüksek puanı elde etmeye çalışıyorsunuz.

Garfield Rush

Kaliteli grafiklerin yer aldığı Garfield Rush isimli mobil oyunda bir dönemin en popüler çizgi film karakterlerinden biri olan Garfield veya Odie’yi kontrol ediyrosunuz. Sonsuz koşu türündeki yapımda eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Oyunda ayrıca başarılı bir oynanış mevcut.

Running Fred

İnternet bağlantısı olmadığı zamanlarda da oynayabileceğiniz Running Fred, Temple Run tarzı oyunlar arasında bulunuyor. Milyonlarca kez indirilen sonsuz koşu türündeki mobil oyunda engellere çarpmadan ilerlemeniz gerekiyor. Tek oyunculu modun yer aldığı Running Fred adlı mobil yapımda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Sonic Dash – Endless Running

Birbirinden zor engellerin yer aldığı Sonic Dash – Endless Running isimli oyunda Sonic’i kontrol ediyorsunuz. Sonsuz koşu türündeki mobil oyunda kontrol edebileceğiniz çeşitli karakterler de mevcut.

Kolay oynanışa ve kaliteli grafiklere sahip olan Sonic Dash – Endless Running, milyonlarca kez indirildi. Sonic Dash – Endless Running isimli mobil oyunda ayrıca çevrim dışı mod desteği de yer alıyor. Bu sayede söz konusu yapımı internet bağlantısı olmadığında da oynayabilirsiniz.

Exit mobile version