Temmuz ayının ücretsiz PlayStation Plus oyunları belli oldu

PlayStation Plus aboneleri Temmuz ayında üç oyuna erişim kazanacak. Geliştirici Treyarch’tan Call of Duty: Black Ops 4, Sabre Interactive’den WWE 2K Battlegrounds ve Asobo Studio’dan A Plague Tale: Innocence. Ayrıca Black Ops 4 ve WWE 2K Battlegrounds, geriye dönük uyumluluk sayesinde PlayStation 4 ve PlayStation 5’te mevcuttur. A Plague Tale: Innocence ise yalnızca PlayStation 5’te mevcuttur.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Mart 2021 ücretsiz oyunları açıklandı: Final Fantasy VII Remake bombası…


Sony Salı günü yaptığı açıklamada, bu üç oyunun 6 Temmuz’dan itibaren indirilebileceğini duyurdu. Ayrıca Haziran ayında çıkan Virtua Fighter, PlayStation Plus aboneleri için 2 Ağustos’a kadar açık kalacak. Hatta Haziran’ın diğer PlayStation Plus oyunları, Star Wars: Squadrons ve Operation: Tango, 5 Temmuz’a kadar PS Plus aboneleri tarafından ücretsiz kütüphaneye ekleyin.

İŞTE TEMMUZ AYI PLAYSTATION PLUS ÜCRETSİZ OYUNLARININ DETAYLARI

Call of Duty: Black Ops 4, 2018’de PlayStation 4, PC ve Xbox One’da piyasaya çıktı. Ayrıca oyun, Call of Duty oyunları gibi tek oyunculu bir kampanyaya sahip değil. Bunun yerine çok oyunculu karakter hikayelerini canlandıran farklı görevler içeriyor.

WWE 2K Battlegrounds, orijinal olarak 2020’de Sabre Interactive tarafından piyasaya sürülen bir arcade güreş oyunudur. WWE 2K20’nin kötü performansı nedeniyle eleştirilmesinden sonra iptal edilen 2K’nın yıllık WWE oyununun yerini aldı.

A Plague Tale: Innocence, Focus Home Interactive tarafından 2019 yılında yayınlanan macera hayatta kalma oyunudur. Ayrıca Oyun, Orta Çağ’ın sonlarında ikinci hıyarcıklı veba salgını sırasında geçen anlatısıyla ödüllere aday oldu.

Exit mobile version