Telegram Oyun Botları

Telegram oyun botları ile eğlenceli zaman geçirmek istiyor ama güzel bir bot bulamıyorsanız bu listedeki botları deneyin.

Telegram Oyun Botları

Teknoloji günlük yaşamda daha önemli bir yer edinmeye başladıkça Telegram gibi mesajlaşma uygulamalarının popülaritesi de artıyor çünkü bu uygulamalar da değişime uyum sağlıyor. Örneğin bot desteğine sahip olan Telegram oyun botları ile sadece bir mesajlaşma uygulamasının çok ötesine geçebiliyor.

Yalnızca bu botlarla bile çok eğlenceli hâle gelen uygulamada keyifli vakit geçirmek istiyorsanız oyun botlarını denemek isteyeceksinizdir. Hangisini seçeceğinize karar veremiyorsanız aşağıdaki liste size yardımcı olacaktır.

Telegram Oyun Botları Listesi

Mesajlaşma uygulamasından çıkmak istememenize neden olacak uygulamalar bu şekildedir. Dilerseniz gelin, her birini detaylı olarak inceleyelim.

Quizarium Bot

Quizarium (@quizarium), ne kadar bilgili olduğunuzu öğrenebileceğiniz, son derece hızlı bir temposu olan bir oyun botudur. Tarih, popüler kültür başta olmak üzere çok çeşitli kategorilerden çok çeşitli sorularla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Her soru için belirli bir süreniz vardır. Bu süre dolmadan soruyu doğru cevaplamak zorundasınız. Oyuna başlamak için @quizarium’u grup sohbetine üye olarak ekleyin. Daha sonra /start komutunu kullanarak oyunu başlatın. Devamında bir kategori seçebilir ya da rastgele sorular sorabilirsiniz.

Hangbot

Hangbot, oyuncuların harfleri tek tek tahmin ederek gizli kelimeyi ortaya çıkarması gereken klasik kelime tahmin oyunudur. Yanlış tahminler can kaybına neden olur ve oyun tüm canlar tükendiğinde sona erer.

Kelime dağarcığını geliştirmek ve bunu yaparken rekabetten de geri kalmak istemeyenler için mükemmel bir oyun olduğu söylenebilir.

Oyunu oynamaya başlamak için Telegram’da arkadaşlarınızla grup sohbeti oluşturun. @hangbot’u aratıp grup sohbetine üye olarak ekleyin. Başlamak için /start yazın. Gizli kelimeyi bulmak için tahminlerde bulunun.

Werewolf

Werewolf, köylüler ve kurt adamlar olmak üzere iki takımdan oluşan bir oyundur. Oyuncular kimliğini korumaya çalışırken bir yandan da hedefine ulaşmaya çalışır. Köylülerin kurt adamları ortadan kaldırması için birlikte çalışmaya da ihtiyacı vardır.

Oyuna başlamak için Telegram’da arkadaşlarınızla grup sohbeti oluşturun. @werewolfbot’u aratıp grup sohbetine ekleyin. Oyunu başlatmak için bota özel mesaj gönderin ve size verilen role bağlı kalarak rakip takımı eleme mücadelesi verin.

Arena Game RPG

Arena Game RPG, oyuncuların kendi karakterlerini oluşturabileceği ve özelleştirebileceği, yeteneklerini geliştirebileceği ve envanterini yönetebileceği bir çok oyunculu rol yapma oyunudur.

Oyuna dahil olmak için @arenagametelegrambot ile sohbet başlatın. /start komutunu kullanın. Yönergeyi izleyerek oyunu oynamaya başlayın.

Exit mobile version