Telegram büyük güncelleme aldı!

Popüler mesajlaşma uygulamalarından birisi olan Telegram, hizmeti birçok alanda geliştiren büyük bir güncelleme aldı. Özellikle, Telegram’da yerleşik olarak bulunan ödeme hizmetini iyileştirmekten bahsediyoruz. Bu, artık popüler ödeme sistemlerinden birini kullanarak bir banka kartıyla mal ve hizmetler için doğrudan ödeme yapmanıza olanak tanır.

Geliştiricilere göre, kart sahibinin ödeme veya diğer kişisel bilgilerini toplamaz veya saklamazlar. Ancak onları doğrudan hedef nesnelere yönlendirir. Böylece güvenlik konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

Samsung Galaxy S21 FE geliyor

Telegram uygulamasındaki yenilikler

Sesli sohbetler de artık daha iyi… Artık yayın saatlerini planlayabilirsiniz. Podcast dinleyicileri kendilerine yaklaşan bir etkinlik için hatırlatıcılar ayarlayabilirler. Ayrıca bir sesli sohbet katılımcısı hakkındaki bilgileri hızlı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Yenilikler arasında hizmetin yeni bir web sürümü de var. Tarayıcı sürümü güncellendi ve artık 400 kb’lik bir dosya indirebileceksiniz. Telegram bunu yasaklamaya karar verirse iPhone için kullanışlı olacaktır. Android uygulaması artık doğrudan Telegram web sitesinden yüklenebilir. Hatta Google Play’e ulaşmadan önce güncellemeleri alır. Android versiyonu ayrıca yeni animasyonlar almaya devam ediyor.

Apple M2 İşlemci Seri Üretime Giriyor

Son olarak Telegram, parmağınızı ekranda tutarak videoyu geri sarmanın yanı sıra, dosyayı açmadan “sıkıştırarak” resmi yakınlaştırmak için kullanışlı seçenekler ekledi. Güncelleme şu an tüm platformlarda mevcuttur.

Şirket ayrıca, her ikisi de hareketli etiketleri, karanlık modu, sohbet klasörlerini ve daha fazlasını destekleyen iki yeni, tam özellikli Telegram web uygulaması eklediklerini söyledi. Şirket, yeni web sürümleriyle sohbetlerinize herhangi bir cihazdan (masaüstü veya mobil) anında erişebileceğinizi ifade etti.

İşte yeni özelliklerin listesi!

– Ödemeler 2.0
– Planlanmış Sesli Sohbetler
– Sesli Sohbetler için Mini Profiller
– Yeni Web Sürümleri
– Android için Doğrudan İndirme
– Yakınlaştırmak için sıkıştırın
– Gelişmiş Video Oynatıcı
– İpuçları ve Yeni Android Animasyonları

Exit mobile version