En İyi Telegram Botları

En iyi Telegram botları neler? İşte mesajlaşma uygulaması kullanırken hayatınızı daha kolay hale getirecek botların listesi!

Telegram botları, popüler anlık mesajlaşma platformunu daha işlevsel hale getirir. Uygulamada kullanabileceğiniz çeşitli botlar yer alıyor. Hayatınızı kolaylaştıracak başarılı eklentileri merak ediyorsanız, aşağıda yer alan listeye göz atabilirsiniz.

Telegram Botları Neler?

Telegram Botları-1

1. Poll Bot

Poll Bot, Telegram adlı mesajlaşma uygulaması üzerinden anketler oluşturmanızı sağlar. Böylelikle bir konu hakkında diğer kullanıcıların fikrini alabilirsiniz. Anketleri çok hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz.

2. Rose Bot

Mesajlaşma uygulamasında birden fazla grubu yönetmek biraz zor olabilir çünkü her grupta farklı kurallar bulunur. Kullanıcılar, Rose Bot sayesinde istedikleri zaman grupta geçerli olan kurallar hakkında bilgi edinebilir. Bu, yöneticilerin işini daha kolay hale getirir.

3. Gmail Bot

Gmail Bot sayesinde anlık mesajlaşma uygulamasından çıkmadan e-posta gönderebilir ve gelen e-postaları yanıtlayabilirsiniz. Araç çubuğunda “@gmailbot” şeklinde arama yapmanız ve konuşma başlatmanız gerekiyor.

4. Alert Bot

Basit ama çok faydalı bir araç olan Alert Bot, başarılı mesajlaşma platformu üzerinden birtakım uyarılar ve hatırlatıcılar oluşturmanızı sağlar.

5. Tweet It Bot

Tweet It Bot, adından da anlaşılacağı üzere Twitter kullanıcılarına yöneliktir. Bu bot, Telegram üzerinden tweet oluşturabilmenizi mümkün hale getirir. Elbette bunun için botu Twitter hesabınıza bağlamanız gerekiyor.

6. Spotify Bot

Spotify’daki müzikleri yönetmenizi sağlayan Spotify Bot (@spotify_down_bot), Telegram arayüzü üzerinden müzikleri dinleyebilir ya da cihazınıza indirebilirsiniz.

7. Dr. Web

Dr. Web, Telegram aracılığı ile aktarılan dosya ve bağlantıların güvenliğini sağlar. Dosya ve bağlantıları anında kontrol eder. Dosyaları doğrudan Dr. Web’e gönderebilirsiniz. Ek olarak botu tüm dosyaları ve bağlantıları kontrol etmek için bir gruba ekleyebilirsiniz.

8. Watchdog Robot Bot

Watchdog Robot Bot, grupları yönetmenize yardımcı olur. “@watchdog_robot” kullanıcı adına sahip olan aracı odaya yönetici olarak ekleyebilirsiniz. Mesajları silmek ve kullanıcıları yasaklamak için bota ilgili izni vermeniz gerekiyor. Ayrıca bu araç ile filtreler ayarlayabilirsiniz.

9. FB Video Download Bot

Facebook videolarını indirmek için FB Video Download Bot’u (@FBvidzBot) kullanabilirsiniz. Bunun için uygulama üzerinden bota video bağlantısını kopyalayıp yapıştırmanız gerekiyor.

10. File Converter

File Converter (@newfileconverterbot) görsel, ses ve video dosyalarını dönüştürmenizi sağlar. Bot sayesinde dönüştürme işlemini çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Telegram botları listesinde bulunmayan fakat sevdiğiniz bir bot var mı? Varsa bu botu yorumlar kısmından paylaşarak tavsiyede bulunabilirsiniz. Ayrıca en iyi mesajlaşma uygulamaları listesine göz atabilirsiniz.

Exit mobile version