En İyi Telefon Oyunları (Android/iOS)

Telefon oyunları, insanların keyifli vakit geçirmesine olanak tanır. İşte Android ve iOS için en başarılı yapımların listesi!

En iyi telefon oyunları neler? Android ve iOS cihazları üzerinden oynanabilecek çok sayıda oyun bulunuyor. Bazı yapımlar başarılı oynanış sistemi ve hikayesi ile ön plana çıkarken bazıları ise sahip olduğu kaliteli grafikler ile dikkat çekiyor.

Telefon Oyunları Listesi

  1. PUBG Mobile
  2. Call of Duty Mobile
  3. League of Legends: Wild Rift
  4. Hearthstone
  5. Dead Cells
  6. Asphalt 9: Legends
  7. Modern Combat 5
  8. Dead Trigger 2
  9. Fortnite
  10. Pikmin Bloom
  11. Pokemon Unite
  12. Shadow Fight 3
  13. Genshin Impact
  14. Pokemon GO
  15. Stardew Valley
  16. Sky: Children of the Light
  17. Minecraft
  18. PUBG: New State
  19. Monument Valley 2
  20. Rocket League Sideswipe

Telefon Oyunları-1

1. PUBG Mobile

Android ve iOS platformları için geliştirilen PUBG Mobile, en başarılı battle royale oyunlarından bir tanesidir. Kaliteli grafiklere sahip olan oyunda hayatta kalan son kişiyi olmaya çalışıyorsunuz. Günümüzde popülerliğini sürdürmeyi başaran yapıma düzenli olarak yeni içerikler eklenmeye devam ediyor.

2. Call of Duty Mobile

Call of Duty’nin çevrim içi modunu deneyimini mobil cihazda deneyimlemek isteyen oyunculara hitap eden yapımda çok oyunculu modlar bulunuyor. Çok oyunculu modlar arasında son dönemin popüler modu battle royale de yer alıyor.

3. League of Legends: Wild Rift

Riot Games’in popüler MOBA oyununun mobil sürümü olan League of Legends: Wild Rift’te çok başarılı oynanış sistemi mevcut. İki takımın mücadele ettiği yapım, keyifli vakit geçirilmesine olanak tanıyor.

4. Hearthstone

Tüm dünyada çok popüler olan Hearthstone, ücretsiz kart oyunudur. Blizzard Entertainment’ın başarılı oyununda rakiplerinizi yenmek için birtakım stratejiler uygulamanız gerekiyor. Çok eğlenceli bir oyun deneyimi sunan Hearthstone’u Android ve iOS cihazlar üzerinden oynayabilirsiniz.

5. Dead Cells

Kaliteli grafiklere sahip olan Dead Cells, iki boyutlu aksiyon platform oyunudur. Başarılı oynanış mekaniği ve bölüm tasarımları ile dikkat çeken yapımda çeşitli silah ve yetenekler yer alıyor. Çoğu oyuncu tarafından çok beğenilen yapımda butonların konum ve boyutlarını kişiselleştirebilirsiniz.

6. Asphalt 9: Legends

Akıllı telefon üzerinden yarış oyunu oynamak isteyen oyunculara hitap eden Asphalt 9: Legends’ta çok sayıda araba bulunuyor. Arabanın rengini, jantını ve tekerleklerini değiştirme gibi birtakım özelleştirme seçenekleri sunuluyor.

7. Modern Combat 5

En iyi telefon oyunları listesinde yer alan Modern Combat 5, FPS oyunlarını seven oyunculara hitap ediyor. Oyunda hikaye modunun yanı sıra çok oyunculu modlar da bulunuyor. Çok oyunculu modlar arasında battle royale da mevcut.

8. Dead Trigger 2

Bir salgını konu alan Dead Trigger 2’de karşınıza çıkan zombileri yok etmeniz gerekiyor. 50 çeşit silah ve 10 farklı bölgenin yer aldığı yapımda başarılı kontrol sistemi mevcut. Bu, oyunun çok rahat bir şekilde oynanabilmesini mümkün hale getiriyor.

9. Fortnite

Mobil cihazlardaki bir diğer popüler battle royale oyunu Fortnite’dır. Oyunda tıpkı PUBG Mobile’daki gibi bir adada hayatta kalan son kişi olmaya çalışıyorsunuz. Kaliteli grafiklere sahip olan yapımın çok büyük bir oyuncu kitlesi bulunuyor.

10. Pikmin Bloom

Arttırılmış gerçeklik oyunu Pikmin Bloom, insanların daha sık yürümesine teşvik ediyor. Telefonunuzun GPS hizmetinden yararlanan oyun, yürüyerek Pikmin’leri büyütmeye çalışıyorsunuz.

11. Pokemon Unite

Pokemon ile MOBA türünü birleştiren Pokemon Unite, oyuncuların keyifli vakit geçirmesine imkân tanıyor. Başarılı oynanış sistemi ve kaliteli grafikler ile dikkat çeken yapımda takım çalışması çok büyük bir öneme sahip.

12. Shadow Fight 3

Milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Shadow Fight 3, RPG dövüş oyunudur. 3 boyutlu RPG dövüş oyununda yeni kostümler kazanabilir ve karakterinizi kişiselleştirebilirsiniz. Çevrim içi bir oyun olan Shadow Fight 3’ü oynamak için internet bağlantısına sahip olmanız gerekiyor.

13. Genshin Impact

Dünya çapında çok popüler bir oyun olan Genshin Impact karakter tasarımları, müzikleri, bölüm tasarımları, grafikleri ve oynanış sistemi ile dikkat çekiyor. Aksiyon ve RPG ögelerini içerisinde barındıran Genshin Impact, devasa çok oyunculu bir oyundur.

14. Pokemon GO

Niantic tarafından geliştirilen Pokemon GO, arttırılmış gerçeklik oyunudur. Milyonlarca oyuncu tarafından oynanan oyunda dışarıda gezerek Pokemon yakalamaya çalışıyorsunuz.

15. Stardew Valley

Açık dünya temasına sahip olan Stardew Valley, ilk bakışta her ne kadar bir çiftçilik oyunu gibi görünse de çok daha fazlasını sunar. Oyunda çiftçilik yapmanın yanı sıra balık tutabilir, canavarlar ile savaşabilir ve daha pek çok aktivite gerçekleştirebilirsiniz. Piksel grafiklere sahip olan yapımda uzun saatler boyunca vakit geçirebilirsiniz.

16. Sky: Children of the Light

Muhteşem bir görselliğe ve bölüm tasarımlarına sahip olan Sky: Children of the Light, keşif odaklı bir oyundur. Oyunda çok başarılı müziklerin ve oynanış sisteminin yer aldığını belirtmek gerekiyor.

17. Minecraft

Uzun yıllar boyunca popülerliğini devam ettirmeyi başaran Minecraft, açık dünya temasına sahip bir oyundur. Gelişmiş craft sistemi ile dikkat çeken yapımda yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

18. PUBG: New State

Battle royale türündeki PUBG: New State, en başarılı telefon oyunları arasında bulunuyor. Önceki PUBG oyununa kıyasla daha kaliteli grafiklere sahip olan New State’te harita, araç ve silah gibi pek çok yenilik yer alıyor. Yapımda ayrıca drone sistemi de mevcut.

19. Monument Valley 2

Bulmaca ve macera ögelerini içerisinde barındıran Monument Valley 2 görsellik, müzik ve bölüm tasarımları konusunda oldukça başarılı bir oyundur. Bulmacaları çözerek bir sonraki bölüme geçmeye çalışıyorsunuz.

20. Rocket League Sideswipe

Rocket League Sideswipe, PC ve konsollarda çok büyük bir popülerliğe sahip olan Rocket League isimli yapımın mobil sürümüdür. Kaliteli grafiklere ve başarılı oynanış mekaniğine sahip olan oyunda arabalar ile futbol maçı yapabilirsiniz. Oyunun mobil sürümü, diğer platformlara kıyasla daha kısa sürüyor.

En iyi telefon oyunları listesinde yer almayan fakat çok beğendiğiniz bir yapım var mı? Varsa bu oyunu yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz. Ayrıca en iyi hayatta kalma oyunları listesine göz atabilirsiniz.

Exit mobile version