Telefon Bataryası Hangi Durumlarda Değiştirilir?

Kullandığınız akıllı telefon modelinin zamanla performans kaybı yaşaması normaldir. Ancak bataryasının kısa sürede bitmesi ve gün içerisinde defalarca telefonu şarj etmek zorunda kalmak elbette büyük bir sıkıntı anlamına geliyor. Bu sorunu yaşayan iPhone 6s kullanıcıları ise çareyi batarya değişiminde buluyor. Peki, hangi durumlarda batarya değişimi yapılmalı? Batarya değişimi için hangi teknik servis tercih edilebilir?

Eğer Bu Durumları Yaşıyorsanız Batarya Değişimi Yapılmalı!

iPhone 6s kullanıcıları ‘Batarya değişimi zamanı geldi mi?’ sorusunun yanıtını da merak ediyor. Eğer aşağıdaki sorunları yaşamaya başladıysanız telefonun batarya değişimi zamanı gelmiş demektir.

Zira zaten yukarıda sıraladığımız durumlar telefonun kullanım konforunu da ortadan kaldırıyor. Bu nedenle daha fazla bekleyerek zaman kaybetmek yerine iPhone 6S batarya değişimi için adım atmanızda fayda var. Bu durumda da hangi teknik servis tercih edilmeli sorusu gündeme geliyor.

iPhone kullanıcılarının tercihi genellikle CPR Teknik Servis yönünde oluyor. Çünkü Apple ile Türkiye’de anlaşmalı olan tek isim bu teknik servistir. Orijinal sertifikalı ve garantili yedek parçaları kullanıyor olması, bu servisin sıklıkla tercih edilmesini beraberinde getiriyor. Dolayısıyla telefon kullanıcıları telefonun değiştirilen parçasının orijinal olup olmadığı konusunda herhangi bir endişe yaşamıyor. Ayrıca parçaların garantili olması da önemsenmesi gereken bir detaydır.

Telefonu bu teknik servise nasıl ulaştırmanız gerektiği, batarya değişiminin hangi aşamalardan oluştuğu gibi soruların yanıtları için de cprteknik.com adresi ziyaret edilebilir. Bu sitede merak edilen her türlü sorunun yanıtı detaylı bir şekilde aktarılıyor. Aynı zamanda telefonun ekran değişimine dair ayrıntılı bilgilere de ulaşabilirsiniz. Kullandığınız iPhone telefonların yedek parça değişimi gibi konularda risk almak yerine siz de rotanızı bu teknik servise çevirin.

Exit mobile version