Teknoloji Tedarikçileri Ve Kullanıcılar Bir Araya Geliyor

TÜBİTAK tarafından geliştirilen proje ile birlikte teknoloji tedarikçileri ve kullanıcılar bir araya geliyor. Bu yeni proje sayesinde teknolojiyi kullanan kişiler ve tedarik edenler arasında daha güçlü bir bağlantı kurulmuş olacak. İşte konuyla ilgili merak edilen bütün detaylar.

Özellikle son dönemlerde hem teknoloji üretimine hem de kullanımına çok ciddi bir yatırım yapılıyor. Bunun en büyük nedeni ise insanların daha fazla dijital hayata geçmesi ile yakından bağlantılı. Şimdilerde teknoloji üreticilerini yalnızca bir kategoride değerlendirmek mümkün değil. Aynı zamanda birçok farklı alanda değerlendirme yapmak gerekiyor.

Teknoloji tedarikçileri ve kullanıcılar birlikte daha güçlü

Bazı teknoloji üreticileri daha çok donanım üretme taraftarı. Başkaları ise donanımdan ziyade yazılım üretmeye çalışıyor. Ancak hepsinin ortak şikayet ettiği kimi konular bulunuyor. Burada şikayet edilen konulardan birisi de hiç şüphesiz kullanıcılara ulaşma ile ilgili yaşanan sorunlar.

teknoloji tedarikçileri ve kullanıcılar

Üretim aşaması tamamlanan teknolojik ürünler veya hizmetler hızlı bir şekilde kullanıcılara iletilmeye çalışılır. Kullanıcılara iletimi yapılan bu tür ürünler kısa bir süre sonra tüketilir ve böylece teknoloji tedarikçileri daha fazla ürün üretmeye çalışır. Ancak aradaki bağlantı kopuk olursa bu durum tedarikçilerin zarar etmesine bile neden olabilir.

TÜBİTAK işte tam da bu problemin önüne geçebilmek için son derece önemli bir karar aldı. Bu karara göre yeni bir program başlatılacak ve böylece hem teknoloji tedarikçileri hem de onu kullanacak olan kişiler daha rahat bir araya gelebilecek. Sizce teknoloji kullanıcıları bu konuda nasıl bir talepte bulunabilir? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version