Tech Data Türkiye’nin Yeni Genel Müdürü Behçet Yumrukçallı

Tech Data Türkiye Yeni Genel Müdürü Behçet Yumrukçallı

Behçet Yumrukcallı yeni görevinde, Tech Data stratejilerinin uygulanmasından ve büyümesinden, Tech Data çözümlerinin ve vaatlerinin Türkiye pazarı için karlı büyümeyi destekleyecek şekilde yönetilmesinden sorumlu olacaktır.

Atama hakkında görüşlerini bildiren Tech Data Doğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Judith Schreibmayer “Hakkı Eren’e yaptığı mükemmel işler için teşekkür ediyor, kendisine gelecek yaşamında en iyi dileklerimi sunuyorum. Eşsiz deneyimlere ve bilgi bilgi birikimine sahip olan Behçet Yumrukçallı’ya ‘’aramıza hoşgeldin’’ diyorum. Behçet ile çalışmanın Türkiye’deki işlerimizi daha da geliştireceğine ve büyüteceğine inancım tam. Önümüzdeki dönemde büyümemizin farklı seviyere ulaşacağına inanıyorum.’’ dedi.

Tech Data Türkiye Behçet Yumrukçallı

Behçet Yumrukçallı Özgeçmiş

Behçet Yumrukçallı İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik Haberleşme Bölümü mezunu olup, master eğitimini New Orleans Universitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı. 13.5 yıl NetApp Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapmış olan Yumrukçallı, daha önce Reuters ve Netas’ta da farklı posizyonlarda görev yaptıktan sonra EMC Teknoloji Grup Direktörlüğü görevini yürüttü.

 

Exit mobile version