Team Go Rocket karşılaşmaları Pokemon Go’da devre dışı!

Niantic, açıklanamayan hatalar nedeniyle Pokemon Go’da Team Go Rocket karşılaşmalarını geçici olarak devre dışı bıraktı.

Pokemon Go oynamak için giriş yapan oyuncular, şu anda oyunda Team Go Rocket balonu veya homurtu olmadığını fark ettiler. Team Rocket Go ile bağlantılı donma hatalarına yanıt olarak Niantic, ekiple karşılaşmaları geçici olarak devre dışı bıraktı, bu da oyundaki homurtuları ve balonları da kaldırmak anlamına geliyor.

Age of Empires IV ile ilgili bilmediğini her şey

Ekibin geçici olarak kaldırıldığı Twitter üzerinden duyuruldu, ancak Niantic’in kapatıldıktan sonraki 24 saat içinde hiçbir şey paylaşmadı. Hayranlara “hazır olduklarını” söyledi ve beklemeleri gerektiğini belirtti.

Team Rocket Go balonları ve hırıltılar yok

Kısacası, oyuncular her altı saatte bir Team Go Rocket balonlarını görmeyecekler ve otobüs duraklarında hırıltılarla karşılaşmayacaklar. Oyuncular ayrıca oyunda Arlo, Sierra, Cliff veya Giovanni ile karşılaşamayacaklar, ancak bazı oyuncular Rocket Radar’ın hala onlar için çalıştığını bildiriyor.

Team Go Rocket karşılaşmalarıyla ilgili zamanlanmış saha araştırması yapan oyuncular, özellikle burada bir kayıp yaşıyorlar çünkü takımla karşılaşamamak, oyuncunun saha araştırmasında ilerlemesini engelleyecektir.

Pokemon Go’da oynamayanlar için, Team Go Rocket karşılaşmaları, oyuncuların bir Shadow Pokemon’u kurtarmak için bir Pokemon savaşında homurdanmalarına izin verir. Ekibe özel otobüs duraklarında veya her altı saatte bir çıkan hava balonlarıyla karşılaşılabilir. Oyuncular, daha güçlü Team Go Rocket üyeleriyle savaşmak ve daha iyi ödüller kazanmak için Rocket Radar’ı da kullanabilir. Oyuna girişlerinden bu yana saha araştırmasına da girdiler.

Pokemon Go, son birkaç hafta içinde birkaç sorun gördü. Daha mutlu bir haber olarak, Pokemon Go, Nisan ayına kadar ücretsiz uzaktan baskın geçişleri vermeye devam edecek ve bu, oyuncuların yaşadığı bazı sorunları hafifletecektir.

Exit mobile version