Arkadaşlarla Oynanacak Tarayıcı Oyunları

Arkadaşlarla oynanacak tarayıcı oyunları nelerdir? Boş zamanlarda oynamak isteyeceğiniz online tarayıcı oyunlarını sıraladık.

Arkadaşlarla oynanacak tarayıcı oyunları arıyor ancak hem arkadaşlarınızın hem de sizin hoşunuza gidecek bir oyun bulamıyorsanız listemizdeki oyunların tam olarak size hitap ettiğini belirtmemiz gerekiyor.

Bu listede yer alan oyunların tamamı ya molada ya da değerlendirilmek istenen boş zamanda keyfini sürerek oynanacak oyunlardan oluşuyor. Listeye geçmeden önce şunun altını çizmemiz gerekiyor: Bu listedeki oyunlar belirli ölçütlere (örneğin en iyiden en kötüye) bağlı kalınarak sıralanmamıştır.

Tarayıcı Oyunları - 1

Arkadaşlarla Oynanacak Tarayıcı Oyunları Listesi

Yukarıda yer alan web tarayıcı oyunları, dünya çapında büyük bir popülerliğe sahip oyunlardan oluşuyor. Bu oyunların en iyi yanı ise multiplayer tarayıcı oyunları arasında yer almalarıdır. Başka bir deyişle arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz oyunlardır.

Gelin, bu en güzel tarayıcı oyunlarını daha yakından inceleyelim.

1. Slither.io Yılan Oyunu

Nokia 3310’da Snake oynayanlar burada mı? Aradan uzun yıllar geçti. O oyunun üzerine çok sayıda oyun çıktı. Slither.io da bunlardan biri oldu. Bu oyunun klasik Snake’ten farkı ise gerçek rakip oyunculara karşı yarışmanızdır.

Oyunun kuralları basittir:

2. Agar.io Oyunu

Agar.io, herkesin doymak nedir bilmeden birbirini yemeye ve büyümeye çalıştığı bir oyundur. Oyunda küçük bir hücre olarak doğarsınız. Amacınız hücrenin büyümesini sağlamaktır. Bunun için diğer oyuncuları yiyebilirsiniz ama dikkat etmeniz gereken, o oyuncunun sizden büyük olmamasıdır. Eğer sizden büyük olursa yenen o değil siz olursunuz.

Oyunda space tuşuna basarak bölünebilirsiniz. Ne kadar basarsanız o kadar bölünürsünüz. Bölündükçe de küçülürsünüz. Ayrıca yeşil, dikenli dairelerden de uzak durmalısınız. Bu daireler de sizin bölünmenize neden olur.

3. Haxball Nedir, Nasıl Oynanır?

Haxball, futbol ve buz hokeyi karışımı bir oyundur. Haxball nasıl oynanır diye soruyorsanız bunun cevabı yön tuşları, space, x ya da w, a, s ve d tuşlarında gizlidir. Hareket etmek için yön tuşları ya da w, a, s, d tuşlarını kullanabilirsiniz. Topa vurmak için space ya da x tuşlarından birine basmanız yeterlidir.

Haxball’da kendiniz bir oda kurabilir ya da daha önce kurulmuş bir odaya girebilirsiniz. Odalara girmek için odanın ismine iki kere tıklamanız yeterlidir. Yeni bir oda açmak için sağ kısımdan “Create Room” butonuna tıklamanız ve oda adını ve oyuncu kapasitesini belirledikten sonra “Create” butonuna tıklamanız yeterlidir.

4. Counter Strike 1.6 Tarayıcıdan Oynama

Counter Strike 1.6’yı tarayıcıdan oynamak bir süre önce mümkün hale geldi. Oyunu oynamak için Play CS’nin sitesine gitmeniz, bir sunucu seçip bağlanma butonuna tıklamanız yeterlidir.

Counter Strike 1.6, pek çok oyuncunun gözünde ayrı bir yere sahiptir. Bu da onu tarayıcıdan oynamanın ilginç bir deneyim olacağı anlamına geliyor ancak tarayıcı sürümünün bazı dezavantajlarının olduğunu bilmelisiniz.

Cs 1.6 tarayıcı versiyonunun en büyük eksisi ise bekleme süresinin çok fazla olmasıdır. Ayrıca çoğu oyuncu da ping sorunu yüzünden oyunu oynayamadığını belirtiyor.

5. Gartic.io ile Çizileni Tahmin Edin

Gartic.io, sırası gelenin kendisinin seçtiği herhangi bir şeyi çizdiği, diğerlerinin ise o çizilen şeyi tahmin etmeye çalıştığı harika bir oyundur. Arkadaşlarla oynanacak tarayıcı oyunları arasında öne çıkan bu oyunu dilerseniz kendi arkadaş grubunuzla dilerseniz de “Odalar” kısmından herkese açık odalardan birine girerek oynayabilirsiniz.

Exit mobile version