Tamamen Elektrikli Bir Motorsiklet Şirketi Kuruldu

Eski Harley-Davidson mühendisi Erik Buell, bu hafta elektrikli motosiklet ve bisikletleri yapacak Fuell adında bir EV kuruluşu kurduğunu duyurdu. Formula E’nin kasasını hazırlayan şirketin sahibi Frédéric Vasseur ile birlikte çalıştıkları ortaya çıktı.

Fuell’in ilk ürünü Fluid adlı elektrikli bisiklet, yaklaşık 3.300 dolara mal olacak. 125 mil menzile sahip olacak şekilde bir araya getirilebilen iki adet değiştirilebilir pili olacak ve biri saatte 20 mil yüksek hızda, diğeri ise saatte 28 mil hızda iki model sunulacak.

Fuell, Farklı Modellerde Ürün Geliştiriyor

Ama şirketin elektrikli motorsikleti Flow ile daha çok ilgilenmeniz normal. Aynı zamanda bu modelin iki versiyonu geliyor. 11kW motorlu iki tekerlekli ve 35kW motorlu daha güçlü bir model.

Flow motosikleti; parlak yeşilimsi-mavi vurgularıyla siyah ve gri panelleri olan, Gogoro’nun elektrikli scooterlarının biraz geniş versiyonuna benziyor. Ayrıca motosikletin daha fütüristik bir görünüm kazanmasını sağlayan tekerlek içi motorun lehine olan tipik zincir veya kayış kurulumu da mevcut.

Exit mobile version