Tam görüş ekranlı Xiaomi Mi Band 6 çıkış tarihi belli oldu

Xiaomi hayranları yeni Mi Band 6 akıllı saatinin çıkış tarihini merakla beklerken, şirketten yapılan açıklama bu akıllı saatin çıkış tarihini gösterdi. Xiaomi’nin önümüzdeki bahar sezonu etkinliğinde bol miktarda yeni ürün piyasaya süreceği biliniyor. Lansman zamanı (29 Mart) yaklaşırken, daha fazla ürün alay ediliyor. Bu öğleden sonra, Xiaomi başka bir yeni ürünü resmen onayladı.

Xiaomi henüz Mi Smart Band 6 hakkında pek bir şey açıklamadı, ancak şirketin ürün pazarlama başkanı tarafından Twitter’da yayınlanan bir video klip bize giyilebilir cihazın farklı renklerini ve saat yüzlerini gösteriyor.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G ile Kendini Özgürleştir!

XIAOMI Mİ BAND 6 İLE İLGİLİ DİĞER DETAYLAR

Xiaomi’nin resmi Weibo hesabına göre, şirket Mi Band’ın yeni sürümünü (Mi Band 6) piyasaya sürecek. Posterden de görüldüğü gibi, yeni nesil Mi Band tam bir ekrana sahip olacak, görüntü aralığı yukarıdaki yarım daire şeklindeki alanı kapsayacak ve ekran ile çerçeve arasındaki mesafe daha dar olacak.

Yeni Mi Band 6 hala eski tasarımı kullanıyor (Mi Band 5), ancak şimdi gövde daha büyük ve ekran kenarının eğriliği daha belirgin olacak. Yetkililere göre, Mi Band 6’nın ekranı daha büyük olacak, ekran sınırını aşacak ve klasik tasarımı yeniden yorumlayacak.

Ayrıca Mi Band 6’nın UI simgesinin daha önce ortaya çıktığı ve aynı zamanda tam ekran bir tasarım gösterdiği bildirildi. Mi Band 6’nın UI arayüz stili, eski Mi Band 5’in tasarımını miras alır. Simgeler benzerdir ancak daha fazla uygulama işlevi gerçekleştirmesi ve kan oksijen algılama işlevini gerçekleştirmesi beklenmektedir.

Mi Smart Band 6, Çin’de büyük olasılıkla bir NFC yongası ile gelecek olan Mi Band 6 olarak piyasaya sürülecek. Daha önce sızdırılan bilgiler, akıllı bandın yerleşik bir GPS, SpO2 sensörü ve 19 yeni egzersiz moduna sahip olacağını ortaya çıkardı.

Yetkili ayrıca, “Bu sefer size farklı türde sağlıklı ve yeni bir yaşam sunuyor.” açıklamalarını yaptılar.

Yepyeni Mi Band 6, 29 Mart’ta Mi 11 Ultra ve Mi 11 Pro ile birlikte piyasaya sürülecek.

Exit mobile version