Sweatcoin Nedir, Nasıl Kullanılır, Ücretli mi?

Sweatcoin nedir, nasıl kullanılır, ücretli mi, kullanmaya değer mi? Bu sorulardan hareketle Sweatcoin hakkında merak edilenleri cevapladık.

Sweatcoin nedir, nasıl kullanılır, güvenilir mi, kullanıcılara gerçekten ödeme yapıyor mu ve uygulama kullanmaya değer mi? Bu soruların cevabını merak ediyorsanız doğru yere geldiniz çünkü sizi bu yazıda oldukça kapsamlı bir rehber bekliyor.

Adım başına dijital para verdiğini iddia eden uygulamanın fiziksel ve zihinsel yararı tartışılamaz. Ne de olsa uygulama kullanıcıları hareket etmeye teşvik ediyor. Bu özellikle masabaşı bir işte çalışanlar için oldukça önemlidir. İşe araç ile gidip geliyorsanız muhtemelen hareket etmeye zamanınız bile kalmıyordur.

Bu noktada sizi teşvik edecek bir şeylere ihtiyacınız olabilir. Sweatcoin, bu teşvik araçlarından biri olarak ortaya çıktı ve birkaç yıldır faaliyetlerini aktif olarak yürütüyor. Peki, bu uygulama gerçekten de kullanmaya değer midir? Gelin, bunu yazının başındaki sorulardan hareket ederek cevaplayalım.

Sweatcoin Nedir?

Sweatcoin, Android ve iOS için geliştirilen ve gün içinde atılan adım sayısına göre ödeme yapan uygulamadır. Telefonunuzun varsayılan fitness uygulamasını kullanarak günde kaç adım attığınızın kaydını tutar. Uygulamayı dışarıda yürürken ya da koşarken kullanabilirsiniz. Bu sırada başka herhangi bir eylemde bulunmanız gerekmez.

Uygulama, 1 Sweatcoin için 1.000 adım atmanızı istiyor. Bu 1 Sweatcoin’in 0,95’ini siz, 0,5’ini ise uygulama alıyor. Uygulamada elde ettiğiniz kazancı ayrıca belirli hayır kurumlarına bağışlamanız da mümkündür.

Uygulama ayrıca sosyalleşmek için bazı imkânlar sunuyor. Örneğin uygulama üzerinden arkadaşlarınızla iletişim kurabilirsiniz, kullanıcıları takip edebilirsiniz.

Sweatcoin Nasıl Kullanılır?

Sweatcoin Nasıl Kullanılır?

Sweatcoin’i kullanmak için gerekli erişim izinlerini vermek gerekiyor. Bu izinleri verdikten sonra gün içinde attığınız adıma bağlı olarak belirli bir kazanç elde edersiniz.

SWC (Sweatcoin) kazanmaya devam etmek için uygulamanın her zaman çalışması gerekiyor. Siz dışarıda yürüdükçe uygulama da adımlarınızı takip eder ve attığınız adım sayısına bağlı olarak size SWC verir.

Para kazanmak için dışarıda olmanız gerektiğini ve sadece adım atarak kazanç elde edebileceğinizi unutmayın.

Sweatcoin Ücretli mi?

Sweatcoin’in standart sürümü ücretsizdir ama aylık belirli bir ücret ödeme karşılığında premium sürümden de yararlanabilirsiniz. Ücretli versiyonu, adım başına iki kat daha fazla Sweatcoin kazanmanızı sağlar. Bunun yanı sıra kullanabileceğiniz birçok özellik vardır.

Sweatcoin Kullanılır mı?

Sweatcoin, size hem spor yapma hem de para kazanma imkânı verir. Bu nedenle hemen hemen her akıllı telefon kullanıcısının ilgisini çeker ama dezavantajları ne yazık ki avantajlarına kıyasla çok daha fazladır.

Öncelikle uygulama adımlarınızı sürekli takip ettiği için şarjınız çok daha kısa süre içinde biter. Yanınızda taşınabilir bir şarj cihazı bulundurmuyorsanız şarjınızın günü kurtarmaması muhtemeldir. Bu da insanlarla iletişimde kalmanızı engeller.

Uygulamanın bir diğer dezavantajı da çok az para kazandırmasıdır. Yürümek, koşmak, kısacası hareket etmek elbette ki sağlığınız için harikadır ama uygulamayı yüksek miktarda para kazanmak için kullanamayacağınızı bilmelisiniz.

Para kazanmak için tek seçeneğiniz yürümek de değildir. Arkadaşlarınızı davet edebilir, reklam izleyebilir ve bunların karşılığında belirli bir miktarda ödeme alabilirsiniz.

Son olarak bu yazının sadece bilgilendirme amacı taşıdığını unutmayın. Uygulamayı kullanmak gibi sorumluluklar kullanıcıya aittir.

Exit mobile version