Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır? Kapatma Linki 2022

Swarm hesap silme işlemi nasıl yapılır? İşte popüler uygulamada bulunan hesabınızı kapatabilmeniz için uygulamanız gereken adımlar!

Swarm hesap silme linki, milyonlarca kişi tercih edilen popüler uygulamayı artık kullanmak istemeyen kullanıcıların hesaplarını kolayca kapatabilmesine olanak tanır. Bu işlem her ne kadar zor olmasa da çoğu kişi, hesabı silme seçeneğini görmüyor. Bu da Swarm hesabı kapatma konusunda bir engel oluşturuyor.

Foursquare tarafından geliştirilen Swarm, 2014 yılının mayıs ayında kullanıcıların kullanımına sunuldu. Android ve iOS işletim sistemine sahip olan cihazlar için geliştirilen uygulama, kısa sürede tüm dünyada çok popüler oldu.

Uzun yıllardır popülerliğini devam ettirmeyi başaran Swarm, kullanıcıların check-in yapmasına yani bulunduğu yeri bildirmesine olanak tanıyor. Yapılan check-in’ler çok kolay bir şekilde görüntülenebiliyor. Böylelikle takipçiler, kullanıcının nerelerde bulunduğunu öğrenebiliyor.

Uygulama üzerinden yeni yerler keşfedebilir ve daha önce gittiğiniz bir mekânın ismini bulabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak yakında bulunan arkadaşlarınız ile bir buluşma ayarlayabilirsiniz. Popüler sosyal ağ platformunu bir süre sonra kullanmak istemiyorsanız, Swarm hesabı kapatma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Çok fazla sayıda kişi tarafından tercih edilen uygulamada hesap kapatma işlemi için bazı adımların uygulanması gerekiyor. Peki, Swarm hesabı nasıl silinir? Bu yazımızda çoğu kişinin merak ettiği soruyu cevaplayacağız.

Swarm Hesap Silme Adımları Neler?

Swarm Hesap Silme-1

Android ve iOS platformlarında çok popüler bir uygulama olan Swarm’da yer alan hesabınızı kapatabilmek için önce Foursquare’in resmi sitesini ziyaret etmeniz gerekiyor. Daha sonra “Foursquare City Guide” bölümünde yer alan “Log In” butonuna basmalısınız.

Söz konusu butona bastıktan sonra üyelik bilgilerinizi yazarak hesabınıza giriş yapın. Bir sonraki aşamada sağ üst köşede konumlanan profil simgesinin üzerine tıklayın ve ardından ayarlar menüsünü görüntüleyin.

“Gizlilik Ayarları” bölümünü açın. Açılan sayfada bulunan “Hesabını da silebilirsin” yazısına tıklayın. Böylelikle hesap silme sayfası açılacak. Yukarıda yer alan bağlantıya tıklayarak da hesap silme

sayfasını görüntüleyebilmeniz mümkün. Hesap kapatma nedenini seçin ve son olarak “Delete Account” butonuna basın.

Exit mobile version