Swarm hesabı nasıl silinir?

swarm hesabı silme

Digital paylaşım platformlarının yoğun ilgi gördüğü günümüzde, Swarm da online yer bildirimi yapmak için oldukça popüler bir uygulama olarak dikkat çekiyor. Peki, akıllı telefonunuzda yüklü olan Swarm’ı nasıl silebilirsiniz?
Sürekli yenilenen ve güncellemeleri ile daha da merak uyandıran sosyal medya ve paylaşım uygulamaları, insanları özel hayatlarını paylaşmaya daha da teşvik ediyor. Instagram, Facebook, Twitter gibi uygulamaların yanı sıra Swarm da insanlara nerede bulunduklarını paylaşma fırsatı sunuyor. Diğer sosyal medya uygulamalarından farklı olarak Swarm’da hesap dondurma gibi bir seçenek bulunmuyor. Eğer hesabınızı kapatmak isterseniz, silme işlemi için yapmanız gerekenleri ayrıntıları ile anlattık…
Swarm hesabını silmek isteyenlerin ilk olarak bilmesi gereken şey, bu işlemi akıllı telefonu üzerinden yapamayacağıdır. Web üzerinden gerçekleştirebileceğiniz Swarm silme işlemi için bilgisayarınızın internet tarayıcısından Foursquare’a girip hesap bilgilerinizi yazın. Açılan bağlantı üzerinden hesap silme sayfasına girin. Burada Swarm hesap bilgileriniz ile giriş yaptıktan sonra karşınıza “Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” sorusu gelecek. Sizin için uygun olana cevabı seçip sayfanın altında yer alan “Delete Account” komutuna basarak Swarm hesabınızı silebilirsiniz. Bu şekilde gayet basit adımlar sonrasında Swarm uygulamasını telefonunuzdan silerek online yer bildirimi yapmaya veda edeebilirsiniz.
SWARM HESABI SİLERKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER
Swarm hesabınızı Facebook’a kayıtlı bilgileriniz üzerinden kullanıyorsanuz “Delete Account” butonu ekranınızda görünmeyebilir. Bu sebeple her uygulamada olduğu gibi, Facebook üzerinden bağlanmaktansa, sıfırdan bir kullanıcı hesabı açmak en doğru seçim olacaktır. Ayrıca Delete Account‘u onayladığınızda geri alamayacağınız şekilde Swarm ve Foursquare hesaplarınızın silineceğini unutmayın… Hesaplarınızda olan tüm bilgileri bu işlemle silmiş olacaksınız. Göründüğü gibi zor olmayan Swarm hesabınızı silme işlemini yukarıda anlatıldığı gibi oldukça kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Exit mobile version