Swarm hesabı nasıl silinir?

swarm hesabı nasıl silinir

Sosyal medya platformları arasında yer bildirimi yapmak için en sık kullanılan uygulamalarından Swarm için istediğiniz bir isimle hesap açmanız yeterli olacaktır. Peki, farklı sebeplerden dolayı bu hesabınızı silmeye karar verdiğinizde hangi yolu izlemelisiniz? Detayları haberin devamında…

İlk olarak Swarm hesabınızı silmek için telefon kullanamayacağınızı bilmelisiniz. Tablet, telefon dışında herhangi bir bilgisayardan bu işlemi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

SWARM HESABINI SİLMEK MÜMKÜN MÜ?

Bu uygulamadaki hesabınızı da elbette diğer uygulamalar gibi kolayca silebilir, hesabınızı kapatabilirsiniz. Bunun için öncelikle bilgisayarınızın internet tarayıcısı aracılığı ile Foursquare’ın sitesine girin. Bu sitede yer alan hesap silme sayfasına tıklayın Devamında karşınıza çıkan sayfadan uygulamadaki hesap bilgilerinizi girin. Bu adımda ekranda“Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” sorusunu göreceksiniz. Arzu ettiğiniz cevabı verdikten sonra alt tarafta yer alan “Delete Account” komutuna basın. Eğer Facebook ile giriş yapmışsanız ve “Delete Account” seçeneğini göremiyorsanız, hesabınız için şifre belirlemelisiniz.

Son olarak unutmamanızda fayda var, hesabınız için Delete Account komutu verdiğinizde,  geri alınamaz bir şekilde Swarm ve Foursquare hesaplarınızı, bu hesaplarda bulunan paylaşımlarınızı tamamen kaybedeceksiniz.

Exit mobile version