Sunless Sea bu hafta Epic Games Store’da ücretsiz

Epic Games Store, Absolute Drift ve Rage 2’nin yerini alarak bu haftanın hediyeler oyunları için Sunless Sea oyununu vitrine koydu.

Sunless Sea, hikaye anlatımı ve keşfe odaklanan yukarıdan aşağıya bir korku RPG oyunudur. Ayrıca çok fazla ölüm söz konusudur; Oyun elle çizilmiş sanat eserleri ve 350.000 kelimeden fazla hikaye içeriyor. Epic Games Store bunu şöyle tanımlıyor:

AKLINI KAYBETMİŞSİN. EKİBİNİZİ YİYİN. ÖLMEK. Buharlı geminizin dümenini alın ve bilinmeyene yelken açın! Sunless Sea, Fallen London’ın ödüllü Victoria Gotik evreninde geçen bir keşif, yalnızlık ve sık ölüm oyunudur.

Call of Duty: Cold War multiplayer ücretsiz oldu

Epic Games Store, Windows ve macOS için Sunless Sea sunuyor. Epic’ten Sunless Sea’yi ücretsiz olarak 4 Mart Perşembe günü saat 16:00’ya kadar indirebilirsiniz. Oyunu ücretsiz olarak indirilebilmek için bir Epic hesabına ihtiyacınız var. Bundan sonra, bir sonraki Freebie 11 Mart’a kadar Wargame: Red Dragon olacak. Bu oldukça iyi bir RTS serisi.

Sunless Sea’nin deniz altı maceralarını ekleyen Zubmariner DLC’si Freebie’ye dahil değil ama iyi. Epic bu hediyeler için para ödüyor ama biliyorsun, eğer beğenirsen Failbetter’a daha fazlası için fazladan nakit vermek isteyebilirsin.

EPIC GAMES ÜCRETSİZ OYUNU SUNLESS SEA SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Minimum gereksinimler şunlardır:

Windows

İşletim Sistemi: Windows XP veya üstü
İşlemci: 2Ghz veya daha iyisi
Bellek: 1 GB RAM
Depolama: 700 MB kullanılabilir alan
Direct X: Sürüm 9.0c
Grafikler: 1280×768 minimum çözünürlük, DirectX 9.0c uyumlu grafik kartı

Mac OS işletim sistemi

İşletim Sistemi: Mac OS X 10.6 veya üstü
İşlemci: 2Ghz veya daha iyisi
Bellek: 1 GB RAM
Depolama: 700 MB kullanılabilir alan
Grafikler: 1280×768 minimum çözünürlük

Exit mobile version