Subway Surfers Devam Oyunu MetroLand AppGallery’de

Subway Surfers yayıncısı Kiloo, devam oyunu olan MetroLand'i yalnızca Huawei AppGallery'de başlattı.

Angry Birds 2’yi Temmuz 2021’de AppGallery’de tanıttıktan sonra Huawei şimdi tescilli uygulama ekosistemine büyük bir katılım daha yaptı. Muazzam başarılı Subway Surfers oyununun (2012-2020 yılları arasında) ortak geliştiricisi ve yayıncısı Kiloo; MetroLand adlı oyununu Huawei AppGallery’de özel olarak piyasaya sürdü. Oyun, sonsuz bir koşu oyunu olduğu ve önceki oyunla aynı temel mekaniği uyguladığı için; Subway Surfers’a oldukça benzer. Bununla birlikte, yeni tasarım trendlerini, gösterişli oynanışı birleştirir. Ayrıca daha geniş bir kullanıcı profili yelpazesine hitap etmek için yeni meta öğeler ekler.

MetroLand, başlığından da anlaşılacağı gibi, bir metropol ortamına sahiptir. Oyun bir dizi şehirde gerçekleşir. İlerleme kaydedildikçe açılan yedi farklı alan içerir. Yoğun, modern şehir yaşamını ivme, hız ve heyecana vurgu yaparak göstermeyi amaçlıyor. Kötü MegaCorp’a karşı isyan etme arayışlarında; oyunun sunduğu birçok karakterden biri olarak oynayabilirsiniz.

MetroLand Geniş Kitleyi Hedefliyor

Oyun daha geniş bir kitleyi hedefliyor. Bu nedenle Cadılar Bayramı ve diğer tatiller gibi yıllık etkinliklerde güncelleme alacak. Ayrıca oyuncuları meşgul etmek için haftalık etkinlikler temalı düzenli güncellemeler getirecek. Oyun ayrıca, karakterleri görevlere göndererek gelişen karakterler gibi mekanikleri tanıtarak ve seviyeleri geçtikçe onları geliştirerek karakter ilerlemesini sunar.

Huawei’nin AppGallery’sine yapılan bu yeni ekleme, yeni kullanıcıları ve sonsuz koşu oyunlarının hayranlarını kesinlikle çekecektir. Ayrıca, mevcut kullanıcılar için platformda mevcut olan oyunların çeşitliliğini artıracak.

AppGallery’de MetroLand’in piyasaya sürülmesiyle ilgili olarak, Huawei Mobil Hizmetler Başkan Yardımcısı Dr. Jaime Gonzalo, “Oyunlar daha uzun veya daha kısa, daha kolay veya daha zor, karikatürize veya gerçekçidir. Ama nihayetinde iyi oyunları harikalardan ayıran şey eğlence seviyeleridir. AppGallery editörlerinin, kullanıcılarımız için piyasadaki en iyi oyunları özenle seçmesi için anahtar kriter de tam olarak budur. Bu mantığı göz önünde bulundurarak; tüm Android akıllı telefonlardaki tüm AppGallery kullanıcılarına; bu türün tacını elinde tutanların ellerinden yeni nesil sonsuz koşucular; olağanüstü Kiloo ekibini sunmaktan son derece memnunuz.” dedi.

Diğer Platformlarda Ne Zaman Yayınlanacağı Belli Değil

Huawei açıklamasına göre, AppGallery’e özel olarak 3 Şubat’ta yayınlanan MetroLand, oyuncuları genç ve enerjik kaşifler olmaya, atılgan olmaya, kaçmaya ve hatta kötü MegaCorp muhafızlarını geçmek için ‘parkour’ yapmaya davet ediyor. Oyunun diğer platformlarda yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Danimarka merkezli Kiloo, kullanıcıya uygun bir hızda 5 dakika veya birkaç saat boyunca oynanabilen bu yeni sonsuz koşu oyununu geliştirmek için kapsamlı yatırım yaptı. MetroLand, başlığından da anlaşılacağı gibi, bir metropol ortamına sahip bulunuyor. Oyun bir dizi şehirde geçiyor ve ilerleme kaydedildikçe açılan 7 farklı alan açılıyor. Hareketlilik, hız ve heyecana vurgu yaparak yoğun, modern şehir yaşamını örneklendirmeyi amaçlıyor.

Kendi oyunu da dahil olmak üzere piyasadaki en çok indirilen sonsuz koşucu oyunlarından bazılarına benzeşen Kiloo, MetroLand’i bir sonraki seviyeye taşıdı, yeni tasarım trendlerini bir araya getirdi ve daha çeşitli kullanıcı profillerine hitap etmek için meta öğeler ekledi.

Exit mobile version