En İyi Street Fighter Karakterleri

Unutulmaz Street Fighter karakterleri listesi ile sizi geçmişe götürüyoruz. İşte Street Fighter ile özdeşleşmiş en iyi karakterler!

CAPCOM’un oyun serilerinden Street Fighter karakterleri ile unutulmaz bir seri oldu. İlk oyun her ne kadar oyuncuların beklentisini karşılamasa da devamında gelen oyun dövüş oyunu türünde yeni bir çağın başlamasına neden oldu.

Birçok oyuncunun gözünde dünyanın dövüş oyunu serisi olan Street Fighter’ın en unutulmaz karakterlerini sizin için bir listede topladık. Bu listede hem bu karakterleri hatırlayacak hem de bu karakterler hakkında bilgi alacaksınız.

Unutulmaz Street Fighter Karakterleri ve Özellikleri

Street Fighter Karakterleri ve Özellikleri

1. Q

Q’nun kim olduğu, nereden geldiği hâlâ bilinmiyor ama onu hayranların gözünde bu kadar özel yapan da zaten budur. Gizemli ve korkutucu görünümü ile hâlâ birçok oyuncunun gözünde en havalı oyun karakterlerinden biridir.

2. Gen

Gen, sert bir görünüme sahip olan yaşlı bir karakterdir. Serinin belki de en kısa karakteridir. Mor kıyafeti, kırmızı kuzağı ve beyaz saçları ile hafızalara kazındı.

3. Necro

Necro, ilk olarak Street Fighter III: New Generation’da göründü. Uzuvlarını lastik gibi gerebiliyor. Vücudunun belirli kısımlarında kırmızımsı lekeler bulunuyor. Uzun boylu ve oldukça zayıf olan bu karakter, rakiplerine şok verebiliyor.

4. Menat

Menat, koyu tenli, mor saçlı ve yeşil gözlü bir kadın karakterdir. Bazen dünyanın en neşeli, çocuksu insanı bazen de dünyanın en ciddi insanı gibi tavırlar sergiler.

5. Evil Ryu

Evil Ryu, serinin en tehditkâr ve güçlü görünüme sahip karakterlerinden biridir. Dövüşme takıntısı vardır. Empati yapmak ona göre değildir. Sevgi, adalet, aile gibi değerleri zayıflık olarak görür ve bunlardan nefret eder.

6. Alex

Alex, en cüsseli karakterlerdendir. Geniş omuzları, uzun boyu ile rakiplerine korku salar. Başında kırmızı bir bandana vardır. Kick boks ve sokak dövüşünün harika bir karışımı ile dövüşür. Boyuna ve gövdesine göre oldukça hızlı ve atiktir.

7. Ibuki

Ibuki, iyi bir eğitim almış ninjadır. Rakiplerinin görünümüne, davranışına ve kıyafetine çok önem veriyor. Onları dövüş performansının yanı sıra bu ölçütlere bağlı olarak değerlendiriyor. Tekmeleri, hızı ve çevikliği ile tanınmıştır.

Mortal Kombat hayranı mısınız? Tüm zamanların en iyi Mortal Kombat karakterlerine de göz atabilirsiniz.

Exit mobile version