Streamable Nedir? Video Nasıl Yüklenir / İndirilir?

Streamable nedir sorusuna yanıt mı arıyorsunuz? Bu ve buna benzer sorulardan hareketle merak ettiklerinize ışık tutuyoruz.

Streamable Nedir? Video Nasıl Yüklenir / İndirilir?

Streamable nedir sorusu, video paylaşım platformunun giderek daha çok kullanılmaya başlanması ile daha çok sorulmaya başlandı.

Platform özellikle hızlıca video indirmek ve yüklemek isteyenlere sağladığı büyük kolaylık sayesinde çok sayıda kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Streamable’ı ilk kez gören birisi olarak hakkında bilgi sahibi olmayabilirsiniz fakat bu yazı sayesinde hakkında hızlıca bilgilenmeniz mümkündür.

Streamable Nedir?

Streamable, video paylaşmanızı ve paylaşılan videoları indirmenizi sağlayan bir web sitesidir. Bu araç ile kendi videolarınızı yükleyebilir, başka sitelerden videoların tamamını ya da bir kısmını alabilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

Platforma yüklenen videolar mümkün olan en yüksek kalitede depolanır ama videonun kalitesi normalde düşük ise araç video kalitesini arttırmak gibi bir araç sunmaz.

Hizmet tamamen ücretsiz bir şekilde kullanılabiliyor ve kaydolmayı da gerektirmiyor. Videolarınızı eğer sosyal medyada, forumlarda ve Discord gibi topluluk uygulamalarında hızlı bir şekilde paylaşmak istiyorsanız video için oluşturulan özel bağlantıyı kopyalayıp yapıştırabilirsiniz. Ayrıca videoları web sayfasına gömmeniz de mümkündür.

Streamable Özellikleri Neler?

Streamable Video Yükleme Nasıl Yapılır?

Streamable aracını kullanarak iki farklı şekilde video yükleyebilirsiniz. Bunlardan ilki, cihazınızdan bir video seçip yüklemeyi içerir. Bunun için web sitesine girdikten sonra “Upload video for free” butonuna tıklamanız yeterlidir.

İkinci yol olarak URL’den video yüklemeyi seçebilirsiniz. Bunun için “Upload video for free” butonunun altında yer alan “Clip from URL” bağlantısına tıklayabilirsiniz.

Video yüklemek için öncelikle bir hesap oluşturmanız gerekecektir. “Sign up for free” butonuna basıp Google ya da Facebook hesabınızı kullanarak direkt oturum açabilir ya da e-posta adresinizi kullanarak doğrulama sürecinden sonra hesabınızı kullanabilirsiniz.

Streamable Video İndirme Nasıl Yapılır?

Streamable’dan video indirmek oldukça kolaydır. Bunun için yüklediğiniz videonun hemen altında bulunan üç noktaya basıp “Download links” seçeneğine tıklayabilirsiniz. Ardından hangi kalitede indirmek istiyorsanız o seçeneğin yanındaki “Download” butonuna basabilirsiniz.

Exit mobile version