Stranger Things Animasyonu Geliyor

Stranger Things animasyonu yolda. Ana dizinin yaratıcılarının ve yapımcısının da spin-off projesinin bir parçası olacağı belirtildi.

Stranger Things animasyonu

Stranger Things animasyonu ile evren genişlemeye devam ediyor. Netflix, dijital yayın platformunun en çok izlenen dizilerinden biri olan Stranger Things’in yeni dizisini duyurdu. Şirket henüz spin-off ile ilgili çok fazla bilgi paylaşımında bulunmasa da bu şu an hayranların elinde hiç bilgi olmadığı anlamına da gelmiyor.

Animasyonun yapımında ana dizinin yaratıcıları da yer alacağı biliniyor. Ayrıca yapımcı Shawn Levy de işin bir parçası olacak.

Ana dizinin yaratıcıları olan Duffer kardeşler, spin-off ile ilgili Variety’ye yaptığı açıklamada her zaman severek, izleyerek büyüdükleri pazar sabahı çizgi filmlerinin tadında animasyonlu bir Stranger Things hayal ettiklerini belirtti ve şu sözlerle devam etti:

“Bu hayalin gerçekleştiğini görmek kesinlikle heyecan verici oldu. Eric Robles ve ekibinin ortaya çıkardığı şey bizi daha fazla şaşırtamazdı. Senaryo olsun, çizimler olsun… Her şey inanılmaz ve sizinle daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Macera devam ediyor…”

Stranger Things Animasyonu Ne Zaman Çıkacak?

Dünyanın en sevilen dizilerinden biri hâline gelen Stranger Things’in yan dizisinin ne zaman çıkacağı şimdilik bilinmiyor. Animasyon dizisi ile ilgili detayların yakın bir zamanda yavaş yavaş ortaya çıkması bekleniyor.

Hayranlar, o zamana dek mevcut bilgiler ile sınırlı kalmak zorunda. Peki, siz yeni animasyon dizisi müjdesi ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle ve dizinin diğer hayranları ile paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version