Storytel Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Storytel üyelik iptali işlemi için hangi adımların sırasıyla uygulanması gerekiyor? İşte yapmanız gerekenler!

Storytel, üyelik iptali işleminin kolayca yapılabilmesine olanak tanıyor. Peki, popüler hizmette yer alan aboneliğin iptal edilebilmesi için hangi adımların uygulanması gerekiyor? Hazırladığımız yazıda merak edilen soruyu cevaplayacağız.

Çok fazla sayıda kişi tarafından tercih edilen Storytel, binlerce sesli kitap ve e-kitap içeriğinin yer aldığı bir hizmettir. Platformun kütüphanesinde Sessizliğe Hayranlık, Hayvan Çiftliği, Gizemler, Yeraltından Notlar, Korkuyu Beklerken, Anayurt Oteli dahil olmak üzere pek çok kitap bulunuyor.

Biyografi, kişisel gelişim, roman, tarih, bilim kurgu ve fantastik dahil çeşitli kategorileri içeren Storytel’i kullanabilmek için belirli bir ücret karşılığında aylık veya yıllık abone olmanız gerekiyor. Abonelere çevrim dışı mod, her yerde erişim gibi avantajlar sunuluyor. Peki, Storytel abonelik iptali nasıl yapılır?

Storytel Üyelik İptali Adımları Neler?

Storytel Abonelik İptali

Popüler platformunda yer alan aboneliği sonlandırabilmeniz için öncelikle Storytel’in resmi web sitesini ziyaret etmeniz gerekiyor. İnternet tarayıcısı aracılığıyla ziyaret ettiğiniz web sitesinin sağ üst köşesinde konumlanan “Oturum Aç” butonuna tıklayarak üyelik girişi sayfasına erişin.

Açılan sayfada bulunan kutucuklara üyelik bilgilerinizi yazın ve ardından “Oturum aç” butonuna tıklayarak hesabınıza giriş yapın. Eğer hesabınızı Google, Apple ID veya Facebook ile giriş yaparak oluşturduysanız “Google ile giriş yap”, “Apple ID ile giriş yap” veya “Facebook ile giriş yap” butonlarından birine tıklayın.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede bulunan “Sayfalarım” seçeneğini seçin. Daha sonra “Hesabım” kategorisini görüntülemeniz gerekiyor. Son olarak “Aboneliğimi iptal et” seçeneğini seçerek işlemi tamamlayın.

Abonelik işlemini iptal ettiğiniz takdirde hesabınıza kayıtlı olan e-postaya adresine bir e-mail gönderilecektir.

iPhone’da Storytel Abonelik İptali Nasıl Yapılır?

Storytel’e iPhone üzerinden abone olduysanız telefonunuzun ayarlar sayfasını görüntüleyin. iTunes ve App Store kategorisini açın. Apple kimliğinin üzerine dokunun ve ardından “Abonelikler” bölümüne girin. Storytel’i seçin ve son olarak “Aboneliği sonlandır” butonuna basın.

Exit mobile version