Steam yaz indirimi ne zaman sona eriyor

Her sene yapılan Steam Yaz İndirimi 24 Haziran’da başladı. Oyunseverler, bu indirim kapsamında PC’lerine oyunları uygun fiyatlarla indirme şansı yakalıyor. Steam Yaz İndirimi ile 8 Temmuz’a kadar belli oyunları uygun fiyatlarla kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu sıcak aylarda hemen hemen her türden çok çeşitli PC oyunlarında tasarruf edebileceğiniz anlamına geliyor. İndirimin tamamını burada bulabilirsiniz, ancak aşağıda öne çıkanlardan bazılarını çıkardık.


İlginizi Çekebilir: Steam Açık Dünya İndirimi devam ediyor


İndirim ile birlikte Steam, burada bulabileceğiniz bir “Kaderini Oluştur” promosyonu yapıyor. “Ne tür bir kahraman olduğunu” keşfetmene yardımcı olacak 14 kısa “kendi maceranı seç” tarzı hikaye içeriyor. Her hikayeyi bitirmek size animasyonlu bir çıkartma verir. Tüm hikayeleri gözden geçirin. Hikayelerde verdiğiniz kararlara göre beş rozetten birini alacaksınız.

Her hikaye bir oyun türünü temel alır. Bunlardan herhangi birine tıklamak, o türden Yaz İndirimi için indirimli olan çeşitli oyunlara göz atmanızı sağlar. Çıkartmalar ve rozetler gibi dijital bibloları umursamıyorsanız, her şeyi görmezden gelmekten çekinmeyin.

Steam’in bu yaz indirimiyle tonlarca oyundan tasarruf edeceksiniz. Bu yüzden gözünüze çarpanları alın. Steam Yaz İndirimi, 8 Temmuz’da sona erecek.

Steam Yaz İndirimi En İyi 5 Fırsatı

Oyuncular her yıl bu güzel “Yaz İndirimi” ifadesini duymayı beklerler. Xbox Game Pass dışında, genellikle PC oyunlarında en iyi fırsatlardan bazılarını burada bulabilirsiniz. Dışarıdaki oyuncular için Steam, PC oyunları için tek durak noktasıdır. Ve oyuncular zamanla kütüphanelerinde devasa bir oyun listesi geliştirdiler.

İşte Steam Yaz İndirimi’nden bulduğumuz en iyi fırsatlar

Halo: The Master Chief Collection – 19,99 dolar

Bu koleksiyon, Halo serisinin 6 yenilenmiş versiyonunu içerir; Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3 ve Halo 3: ODST ve Halo 4. Tipik olarak 39,99$’dan başlayan fiyatlarla satılıyordu. Şimdi ise %50 indirimli.

Star Wars Jedi: Fallen Order – 15.99 dolar

Muhtemelen orijinal üçlemeden bu yana çıkan en iyi Star Wars hikayesi… Var olan birkaç Jedi’den biri olan bir Jedi Padawan’ın ardından, güçleri ve özelleştirilebilir ışın kılıcınızın kullanımıyla güç kazanırsınız. %60 indirim ile bu oyun mutlaka satın alınmalıdır.

Resident Evil Franchise – 4,99 dolar – 19,79 dolar

Resident Evil oyunlarından herhangi birini kaçırdıysanız; şimdi oynama şansınız var. Resident Evil 3 Remake ve Resident Evil 7 şu anda % 67 indirimli… Ayrıca Resident Evil 5 şu anda oyun mağazasında bir pazarlık kutusunda duruyormuş gibi 4,99 dolardan oturuyor.

Sims 4 – 4,79 dolar

The Sims 4’te bundan daha iyi bir anlaşma olmamıştı. Şu anda standart 39,99 $ fiyat etiketinden % 88 indirimli olan bu devasa yaşam simülasyon oyununda yeni hayatınıza başlayabilirsiniz. Ve sadece oyunun kendisi indirimde değil. Tüm Sims 4 DLC’leri de şu anda %50 indirimli.

https://www.youtube.com/watch?v=z00mK3Pxc8w

Mortal Kombat 11 – 14,99 dolar

Mortal Kombat’ın en güncel versiyonu %70 indirimle satışta… Oyuna zaten sahipseniz ancak DLC’ye ihtiyacınız varsa, o da indirimde.

Exit mobile version