Steam Ödülleri 2021 Kazananları Açıklandı

Oyunseverlerin merakla beklediği Steam Ödülleri 2021'in kazananları açıklandı.

Merakla beklenen Steam 2021 Ödülleri kazananları belli oldu.

Steam, özellikle tam 9 dalda ödül kazanan oyunları açıkladı.

Steam, çeşitli kategorilerdeki oyunlara oy vermek için her yıl kullanıcılarını yokluyor. Daha sonra, topluluk tarafından seçilen kazananları belirlemek için oylar toplanır.

Açıklanan ilk sonuç, Steam topluluğunun Resident Evil Village’a verdiği Game Of The Year oldu. Valheim, New World, Cyberpunk 2077 ve Forza Horizon 5 adaylarına karşı kazandı.

Yılın VR Oyunu ödülünü Cooking Simulator VR kazandı.

Aşk ile devam ettirilen ödülü, geliştiricileri tarafından yeni içerik ve etkinliklerle iyi desteklenen oyunlara veriliyor. Yarışmacılar arasında Dota 2, Rust, No Man’s Sky, Apex Legends vardı, ancak galibiyet sonunda Terraria’ya gitti.

Bir sonraki kategori olan Arkadaşlarla Daha İyi’yi It Takes Two kazandı. Diğer adaylar arasında Valheim, Back 4 Blood, Halo Infinite ve Crab Game vardı.

Olağanüstü Görsel Stil ödülü, gerçek dünyadaki grafiksel aslına uygunluk için çaba göstermeyen, ancak bunun yerine tüm oyuna nüfuz eden ayırt edici bir görünüme ve hisse sahip olan oyunlara verilir. Ödülün kazananı, Psychonauts 2, Subnautica: Under Zero ve Little Nightmares 2 düşünülen Forza Horizon 5 oldu.

En Yenilikçi Oynanış ödülü Deathloop’a, Kötü olduğunuz En İyi Oyun ödülünün sahibi ise Nioh 2 – The Complete Edition oldu.

En İyi Film Müziği ödülünün sahibi, Oyun Ödülleri’nde En İyi Anlatı ödülünü kazanan Marvel’in Galaksinin Koruyucuları oldu.

Üstün Hikaye Zengini Oyun ödülü Cyberpunk 2077’ye gitti. Diğer adaylar arasında Life Is Strange: True Colors, Resident Evil Village, Days Gone ve Mass Effect: Legendary Edition yer aldı.

Son ödül ise Otur ve Rahatla ödülüydü. Aday gösterilen oyunlar, özellikle oyuncuların gevşemesine izin veren rahatlatıcı oyunlar arasından ödüle layık oldu. Adaylar arasında Unpacking, Potion Craft, Townscaper, Dorfromantik ve kazanan Farming Simulator 22 vardı.

Steam 2021 Ödülleri Kazananları

Yılın oyunu: Resident Evil Village

Yılın VR oyunu: Cooking Simulator VR

Aşk ile devam ettirilen: Terraria

Arkadaşlarla daha zevkli: It Takes Two

Üstün görsel stil: Forza Horizon 5

En yenilikçi oynanış: Deathloop

Kötü olduğunuz en iyi oyun: NİOH 2

En iyi oyun müziği: Marvel’s Guardians of the Galaxy

Zengin hikayeye sahip üstün oyun: Cyberpunk 2077

Arkanıza yaslanın ve rahatlayın: Farming Simulator 22

Exit mobile version