Steam İndirim Tarihleri! 2021 Altın Hafta Başladı!

Steam oyun platformunun yeni indirim kampanyası olan Golden Week Sale yani Altın Hafta İndirimleri başladı. Bu indirim haftasının adı, Japonların her yıl kutladığı ‘Altın Hafta’dan geliyor. 29 Nisan tarihinde başlayan indirim haftası, 6 Mayıs’a kadar devam edecek.

Steam Altın Hafta indirimleri

Bu indirim haftasının adı Japonya’ya özel olsa da indirimler dünya çapında erişime açık. İnidirmler, 6 Mayıs saat 20:00’a kadar sürecek. Platform, bu indirimi ‘Japonya’dan çıkan binlerce oyundan tasarruf edin’ sloganı ile bildiriyor.

Steam Altın Hafta indirimleri
Steam Altın Hafta indirimleri

Bu sayede binlerce Japon yapımı oyunu büyük indirimlerle alabilirsiniz. Oyunlardan bazılarına göz atalım. Popüler oyunlardan NieR:Automata, yüzde 50 indirimle 133 TL’den 66,50 TL’ye düşmüş durumda.

NieR:Automata

Diğer popüler ve ilk akla gelen oyunlar arasında bir de TEKKEN 7 mevcut. Bu oyunu da indirim tarihlerinde yüzde 85 oranında büyük bir indirimle 119 TL yerine 17,85 TL’ye alabilirsiniz.

TEKKEN 7 indirimi

Bunlara ek olarak, geçtiğimiz yıl çıkan yeni oyun Death Stranding de 399 TL yerine yüzde 60 indirim ile 159 TL’ye alabileceğiniz popüler oyunlar arasında. Ace Combat 7: Skies Unknown adlı savaş uçağı simülasyonu da yüzde 75 indirim ile 199 TL yerine 49,75 TL’ye indi.

The Sinking City artık Xbox Series X’te

Yüzde 85’e varan indirimler Altın Hafta’da

Bu indirim kampanyasında aklınıza gelen ve tabii ki Steam’de var olan tüm Japon oyunlarını büyük indirimlerle alma şansınız var. İçerisinde pek çok popüler oyunun indirimini de bulunduran bu kampanyanın son tarihini tekrar hatırlatalım. 6 Mayıs Türkiye saati ile 20:00’a kadar vaktiniz var.

İndirimdeki oyunlar

İndirime giren diğer popüler oyunlardan bazıları ise şu şekilde:

Kampanya sayfasını Steam’e girdiğinizde görebilirsiniz. Aynı zamanda bu linkten de Altın Hafta İndirimlerine ulaşabilirsiniz.

Halo Infinite, Xbox ve PC’de çapraz oynamayı destekleyecek

Exit mobile version