Steam hakkında bilmedikleriniz

steam nedir

Oyun severlerin dilinden düşürmediği uygulama Steam nedir, nasıl kullanılır? Steam ile ilgili her detayı sizler için yazdık…

Steam Nedir?

Valve firmasının tasarlayıp kullanıma sunduğu Steam için dijital dağıtım, çok oyunculu ve iletişim platformu diyebiliriz. Dileyenler bu sistemle birlikte istediği oyunları satın alabilir, platformdaki diğer oyunları inceleyebilir, çoklu ortam oluşturup çevrim-içi olarak arkadaşları ile oyun oynayabilir. Üye olmanın herhangi bir ücret gerektirmediği Steam’e ayrıca kullanıcılarına masaüstü uygulama desteği de sağlıyor. Platforma hızlı erişim ve vitrin bildirim özellikleri ise oyunların pratif ve konforlu bir şekilde vakit geçirmesine sebep oluyor.

Çoğu bilgisayar kullanıcısının bildiği korsan gerçeği malum. Mağazalarda kolay oyun bulamayanlar için bir alternatif oluşum korsana, Steam’in dijital alanda çeşitli oyun alternatifleri sunması ile engel olundu.

STEAM ÜYELİK KOŞULLARI

Oyun tutkunlarının vazgeçemediği uygulama Steam’e üye olmak çok basit. Önce ana ekrandaki ”Steam’e Katılın” yazısına tıklayın. Karşınıza çıkan kayıt formunu doldurun. E-posta güvenlik uygulamasını da geçtikten sonra artık Steam üyesisiniz! Bundan sonra mağaza kısmında istediğiniz oyuna karar verdikten sonra üzerine tıklayarak ”sepete ekle” seçeneğini onaylayın. Son olarak ödeme yönteminizi seçip işlemi bitirin.

Exit mobile version