Steam En İyi Ücretsiz Oyunlar

Steam ücretsiz oyunlar arasındaki en sevilen oyunları listeledik. İşte en iyi ve en sevilen ücretsiz oyunların listesi!

Steam en iyi ücretsiz oyunlar listesi arıyorsanız aşağıya bir göz atmanızı öneririz. Oyun severlerin sıkça kullandığı popüler oyun indirme ve oynama aracı olan Steam üzerinde ücretini ödeyerek satın alabileceğiniz oyunların yanı sıra, ücretsiz pek çok oyun da mevcut. Ücretsiz oyunları iki kategoriye ayırmak mümkün. Birinci kategoride ‘Oynaması Ücretsiz’  çevrimiçi oyunlar var. İkinci kategori ise direkt olarak ‘Ücretsiz’ bir şekilde indirmeniz mümkün olan oyunlar mevcut.

Aşağıdaki listede bu iki kategoriden de en sevilen oyunları sizler için listeledik. Oyunların sistem gereksinimleri gibi detaylarını öğrenmek için verdiğimiz bağlantılara tıklamanız yeterli olacaktır. Bunun yanında, Steam’de bir hesabınızın olması da gerekiyor.

Steam Ücretsiz En İyi Oyunlar

Steam üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz pek çok oyun mevcut. Bunları sizler için belli kategorilere ayırıp en sevilenleri listeledik. İşte en sevilen ücretsiz oyunlar!

Steam En İyi Ücretsiz Aksiyon ve Strateji Oyunları

Counter Strike: Global Offensive, çoğunuzun CS: GO olarak tanıyacağı oyun oynaması ücretsiz oyunlar listesinde ilk sırada yerini alıyor. Oyunun incelemelerine baktığımızda çok olumlu olduğunu görüyoruz. CS: GO aksiyon, taktiksel, çok oyunculu bir takım oyunu. Aynı zamanda oyun yüksek derecede şiddet öğeleri içeriyor. Bu sebeple şiddet içerikli oyunlardan hoşlanmıyorsanız uzak durmanızı öneririz. Diğer detaylar ve oyunu indirmek için bu bağlantıya tıklayınız.

  • War Planet Online: Global Conquest

İkinci sırada yerini alan War Planet Online: Global Conquest çok oyunculu bir strateji oyunu. Bu oyunda bölgenizi kurup dünyayı ele geçirmeye çalışıyorsunuz. Askeri strateji ve aksiyon oyunlarını sevenler için güzel bir seçenek olacaktır. Oyunun aldığı tepkiler karışık olsa da oyun listede yüksek sıralarda yer alıyor. Diğer detaylar için bu bağlantıya tıklayınız.

War Planet Online: Global Conquest
War Planet Online: Global Conquest
  • Apex Legends

Üçüncü sırada yer alan ücretsiz oyun Apex Legends. birinci şahıs, aksiyon kategorilerinde karşımıza çıkan bu oyunun değerlendirmeleri ise çoğunlukla olumlu yönde. Ayrıca oyunun evreni sürekli genişleyip yenileniyor. Böylece yeni haritalar keşfetmeyi seven biriyseniz bu oyun dikkatinizi çekebilir. Sistem gereksinimleri gibi diğer detaylar ve oyunu indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.
  • Destiny 2

Destiny 2 bir açık dünya FPS rol yapma oyunu. Bu oyunda saldırı altında olan bir güneş sisteminde en son ayakta kalan Last City’i savunan bir gardiyansınız. Oyuna başlarken bir sınıf seçerek karakterinizi kişiselleştirebiliyorsunuz. Aynı zamanda arkadaşlarınızla birlikte de oynama imkanınız var. Diğer detaylar için bu bağlantıya gidiniz.

Destiny 2 Steam Ücretsiz Oyunlar Arasında
  • Paladins

Bir diğer takım oyunu da Paladins. İncelemeleri çok olumlu yönde olan bu oyun birinci şahıs aksiyon oyunu. Mitolojik ve fantastik elementleri seven bir oyuncuysanız bu oyun da hoşunuza gidebilir. İnsanlar, goblinler, elfler ve ejderhalar gibi şampiyonlarla oynayabileceğiniz bu oyunda aynı zamanda sürekli olarak yeni şampiyonlar da göreceksiniz. Diğer detaylar için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

  • Team Fortress 2

Listedeki diğer oyun yine bir çok oyunculu aksiyon oyunu. Geçmişte ücretli olan bu oyunu artık ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz. Bu oyunda sınıf seçerek kendi karakterinizi yaratıyorsunuz. Team Fortress 2 de şiddet öğeleri barındırıyor. Ancak incelemelerine baktığımızda çok olumlu olduğunu görüyoruz. Ayrıca oyun, daha çizgi filmi andıran grafikleri açısından da daha farklı bir deneyim sunuyor. Diğer detaylar için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Team Fortress 2
  • Dota 2

Steam’de en çok oynanan oyunlardan biri olan Dota 2, bir MOBA oyunu. Oyunlarla haşır neşir bir oyuncuysanız muhtemelen bildiğiniz bir oyun. Ancak bilmeyenler için, takım oyunlarını sevenlerdenseniz denemeyi düşünebilirsiniz. Bu oyunda her maç için istediğiniz bir karakteri seçerek takımınızla birlikte savaşı kazanmaya çalışacaksınız. Aynı zamanda oyun içerisindeki tüm kahramanlar da ücretsiz. Diğer detaylar için bu bağlantıya tıklayınız.

  • SMITE

Dota 2 için bir alternatif arıyorsanız, bir diğer çok sevilen MOBA oyunu SMITE hoşunuza gidebilir. Aynı zamanda SMITE, diğer MOBA oyunlarından farklı şekilde üçüncü şahıs kamera ile oynadığınız bir oyun. Ek olarak bu oyunda mitolojik kahramanlar mevcut. 100’den fazla mitolojik tanrı olarak rakiplerinizle savaşabilirsiniz. Oyunun diğer detayları ve sistem gereksinimleri için bu bağlantıya tıklayınız.

SMITE
  • Yu-Gi-Oh! Duel Links

Aksiyon oyunlarından hoşlanmayan ve farklı türde oyun arayanlar için en sevilenler arasında Yu-Gi-Oh! Duel Links adlı oyun bulunuyor. Strateji kategorisinde karşımıza çıkan bu oyun, çevrimiçi bir kart oyunu. Burada dünya çapında oyuncularla düellolar yaparak vaktinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Oyunda Türkçe dil desteği yok. Ancak incelemeler çok olumlu yönde. Diğer detaylar için bu bağlantıya gidebilirsiniz.

  • RISK: Global Domination

Basit eğlence, strateji, masa üstü oyunu, taktiksel ve savaş kategorilerinde yer alan bu oyun aynı zamanda çok oyunculu. RISK, dünyayı ele geçirmeye çalışacağınız ve arkadaşlarınızla birlikte de oynama imkanınız olan bir çevrimiçi oyun. Steam’de oyunun incelemeleri çoğunlukla olumlu yönde. Hasbro’nun masa üstü oyunlarından biri olan RISK’i ücretsiz bir şekilde çevrimiçi oynamak için bu bağlantıya tıklayınız.
RISK: Global Domination 
  • War Thunder

Diğer bir popüler oyun ise War Thunder. 2. Dünya Savaşı ve Soğuk Savaş dönemindeki hava, kara ve deniz araçlarını içeren bu oyun, tarih sevenler ve gerçekçi bir oyun arayanlar için eğlenceli bir seçenek. 1700’den fazla araç ile çevrimiçi savaş deneyimini bu oyun ile elde edebilirsiniz. Diğer detaylar için bu bağlantıya tıklayınız.

Steam En İyi Spor Oyunları

  • Pro 11 – Football Manager Game

Spor ve futbol ile ilgiliyseniz Pro 11 sizin için iyi bir seçenek olabilir. Bu oyunda kısaca bir futbol menajeri oluyorsunuz. Steam’de en sevilen oyunlar arasında olan bu oyunun incelemeleri de çoğunlukla olumlu yönde. Oyunu indirmek ve diğer detaylar için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Soccer Manager 2021
  • Soccer Manager 2021

Tek oyunculu oyunlar arasında ilk sırada yine bir spor oyunu yer alıyor. Soccer Manager oyununda da bir futbol menajeri olarak oynuyorsunuz. Zor durumdaki bir takımı başarıya ulaştırmak asıl göreviniz oluyor. Oyunun genel incelemeleri çoğunlukla olumlu yönde. Strateji, yönetim ve futbol oyunlarını sevenlerdenseniz, bu bağlantıdan diğer detayları inceleyebilirsiniz.

Steam En İyi Ücretsiz Simülasyon Oyunları

  • Robocraft

Robocraft, robot inşa edip inşa ettiğiniz robotlarla savaşabileceğiniz bir simülasyon oyunu. İnşa ettiğiniz robotlara fütüristik silahlar ekleyebilir, sonra da diğer oyuncularla savaşabilirsiniz. Aynı zamanda robot tasarımınızı yapay zekaya karşı deneme şansınız da mevcut. Diğer detaylar için bu bağlantıya tıklayınız.
  • DCS World Steam Edition

DCS World bir uçuş simülasyonu. Açık dünyada oynayabileceğiniz bu oyunun incelemeleri ise çok olumlu yönde. Bu oyun da askeri ve gerçekçi türde oyunlar arayanlar için iyi bir seçenek gibi duruyor. Ancak bu oyun simülasyona daha fazla ağırlık veriyor. Diğer detaylar için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

DCS World Steam Edition
  • Fallout Shelter

Fallout hayranlarının muhtemelen bildiği, ama bilmeyenlere önerdiğimiz 2 boyutlu hayatta kalma simülasyonu. Bu oyunda kendi sığınağınızı kuruyorsunuz. Burayı büyütüp geliştirmek sizin elinizde. Aynı zamanda içeride herkese ayrı görevler verip, dışarıyı keşfe de gönderebilirsiniz. Oynaması tamamen ücretsiz bu oyunun diğer detayları için bu bağlantıya tıklayınız.

  • AdVenture Capitalist

Basit eğlence türünde sadece tıklayarak oynayabileceğiniz bu oyun bir kapitalizm simülasyonu olarak karşımıza geliyor. Genç bir girişimci olarak oyuna limonata satarak başlıyorsunuz. Daha sonra para kazanarak yatırımlarınızı genişletip para kazanmaya ve büyümeye devam ediyorsunuz. Oyunun incelemeleri çok olumlu yönde. İndirmek ve diğer detaylar için bu bağlantıyı kullanın.
  • Transformice

Diğer oyunlardan farklı olan bu oyunda bir fare oluyorsunuz. Çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz bu oyunda asıl amaç bir fare olarak peyniri alarak yuvaya girmek. Ayrıca oyunda pek çok farklı mod da mevcut. Basit eğlence arıyorsanız bu oyuna bir şans vermenizi öneririz. Detaylar için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Transformice

Steam En İyi Ücretsiz Korku Oyunları

  • Deceit

Deceit, bir diğer korku oyunumuz. Bunun yanında hayatta kalma kategorisine de giriyor. Oyunun incelemeleri çoğunlukla olumlu. Bu oyunda bir akıl hastanesinde 5 kişi ile birlikte uyandıktan sonra hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Aynı zamanda gruptan iki kişiye virüs enjekte ediliyor. Bu noktada hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Diğer detaylar için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

  • SCP: Secret Laboratory

SCP: Secret Laboratory çevrimiçi oynayabileceğiniz bir korku oyunu. Bu oyunda rolünüzü seçerek göreve başlıyorsunuz. FPS, hayatta kalmakorku kategorilerinde yer alan bu oyunun incelemeleri ise çok olumlu yönde. Bu bağlantı ile diğer detaylara göz atabilirsiniz.
SCP: Secret Laboratory
  • Dark Deception

Dark Deception listedeki bir diğer korku oyunu. Birinci şahıs, korku, labirent kategorilerinde yer alan bu oyunun incelemeleri çok olumlu. Ancak bu oyun bir diğer öncekine göre daha fazla korku öğesi içeriyor. Bu sebeple oyunu indirmeden önce bu bağlantıdan göz atmanızı öneririz.

  • Doki Doki Literature Club!

Anime, görsel roman ve ‘dating‘ kategorilerinde yer alan bu oyun başlarda sevimli görünse de uyarmalıyız. Yapımcılar da söylediği gibi bu oyun “Çocuklar ve kolayca rahatsız olanlar için değil.”. Oyun sayfasına baktığınızda oldukça sevimli görünen bir oyun. Ancak oyunun diğer kategorilerine göz attığımızda psikolojik korku, korku ve karanlık kategorileri uyarının yanında gözümüze çarpıyor. Bu sebeple sevimli görüntüsüne aldanmamanızı öneririz. Detaylar ve indirmek için bu bağlantıyı ziyaret ediniz.

Doki Doki Literature Club!
  • Dagon: by H. P. Lovecraft

Listedeki diğer bir oyun ise görsel roman türünde. Korku, atmosferik, psikolojik korku temalarını sevenlerdenseniz bir şans vermelisiniz. Ayrıca bu oyun H. P. Lovecraft adlı yazarın Dagon adlı kısa öyküsünü temel alıyor. Lovecraft temalarını seven bir oyuncuysanız da ayrıca bu bağlantıdan oyuna göz atabilirsiniz.

Exit mobile version