Steam Deck cihazının Ambalajı Görüntülendi

Valve, yaklaşmakta olan Steam Deck'in ambalajını gösteren birkaç resim paylaştı.

Valve, ilk olarak yaklaşmakta olan Steam Deck’in ambalajını gösteren birkaç resim paylaştı. Valve tarafından yayınlanan bir blog gönderisine göre, şirket yakın zamanda “üretim öncesi son prototip yapımı” olduğunu söylediği DV’nin Tasarım Onayını tamamladı. DV, özellikle tam üretime geçmeden önceki son prototip ve EV2’da yer alan tüm iyileştirmelere sahip.

Mevcut prototip ile selefi arasındaki en büyük değişikliklerden biri, şirketin gelecek yıl hayranlara gönderilmeden önce test ettiğini söylediği ürünün tasarım ambalajından geliyor. Valve,  son olarak Şubat ayında müşterilere yollayacağı  ürünlerle ilgli görsel paylaştı.

Fotoğraflara göre özellikle ambalajın kendisi oldukça minimalist. Görsele göre Valve, cihazı kahverengi bir kutu içinde kullanıcılara yollayacak. Görselin üzerinde ambalajı şemsiye olarak kullanmamaları veya yere fırlatmamaları gerektiğini hatırlatan bir dizi uyarı mevcut. Bunun yanı sıra, kutunun dışı oldukça dikkat çekici.

İçeride, işler biraz farklı. Konsolun yanı sıra paket, Steam Deck’inizi alabileceğiniz ve oynayabileceğiniz farklı yerleri içeren bir dizi kısa ifade içeriyor. Bunlar, “metroda”, “dönme dolapta” ve tabii ki “ayda” gibi önemli yer işaretlerini içeriyor.

Gönderi, Steam Deck‘in ambalajını sergilemenin yanı sıra, geliştiricilere gönderilecek olan en son Geliştirme kitlerine ve ayrıca cihazın siyah bir malzeme dış ve iç kısımda takılmış dolgu sunan taşıma çantasına daha yakından görmemizi sağladı.

Ayrıca yayınlanan fotoğraflar, Steam Deck’in ambalajını sergilemenin yanı sıra, geliştiricilere gönderilecek olan Geliştirme Kitlerine ve cihazın taşıma çantasına yakından bir bakış sunuyor. Valve, maalesef Steam Deck için özel oyunlar yayınlamayaca. Valve bu cihazı elde taşınan bir PC olarak görüyor.

İşte Steam Deck’in Ambalajı ve geliştirici kitlerinde göze çarpan özellikler

*Steam Deck’i birçok farklı yerde ve dilde oynayabilirsiniz.


*Kargo kutusunu lütfen şemsiye ya da mıknatıs olarak kullanmayın, yerde parçalamayın.


*İçerik: Bir adet Steam Deck. Bir adet güç kaynağı.(özellikle müşterilerin bölgelerine uygun güç kaynakları verilecektir)


*64 ve 256 GB’lık Steam Deck’in taşıma çantası.


*İşte bu kadar, Steam Deck DV prototipi test edilmeye hazır.

Exit mobile version